İstanbul Anadolu Personel İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Personel
İstanbul Anadolu / Kartal Tespo Tüketim Malları Tic.Ve San. AŞ.

TESPO Hakkında: TESPO, ilk olarak Avrupa ülkelerinde ve Amerika'da yaygınlaşan cash&carry sisteminin 1989 yılından bu güne Türkiye'deki öncüsüdür. Ege, Akdeniz, Karadeniz ve Marmara bölgesindeki 20 Mağazası ile sektöründe saygın ve etkin bir kuruluştur. İstanbul Kartal ilç..

İstanbul Anadolu / Tuzla TALON GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş.

TUZLA ORHANLI DA BULUNAN FABRİKAMIZA 1600 TL +AGİ+ YEMEK + SERVİS + SGK 35 / 50 YAŞ ARALIĞINDA, DİKSİYONU DÜZGÜN, TECRÜBELİ TECRÜBESİZ ACİLL BAY TEMİZLİK GÖREVLİLERİ ALINACAKTIR. İLETİŞİM; 0216 394 50 50 05330309941..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Dönüşüm Tasarım Uygulama Tic Ltd Şti

Tecrübeli ön muhasebe elemanı aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Hun Özel Güvenlik Ve Koruma Hizmetleri

ŞERİFALİ'DE BULUNAN PROJEMİZ İÇİN PART TİME TEMİZLİK PERSONELİ ARANMAKTADIR. Çalışma Saatleri Hafta içi-Pazar 18:00-22:00-Cumartesi izin 720 TL Maaş+Yemek+Ssk İletişim Cafer Bey 0545 667 09 67..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Kyff Cafe Lounge

koşuyolunda bulunan kafemizde çalışacak hostes alınacaktır...

İş Tanımı: -Ürün/Hizmet Fişlerinin Tahsili, -Ürün/Hizmet ve Masraf Fişlerinin Programa İşlenmesi, -Microsoft Office Programlarına Hakim (orta düzey) Nitelikler: -Diksiyonu Düzgün -En Az Lise Mezunu -Sahiplenme Duygusuna Sahip -Disiplinli ..

İstanbul Anadolu / Tuzla Er-San Makina

Firmamızda bulunan 4 adet cnc tezgamızda görevlendirilmek üzere takım arkadaşı arıyoruz. 1 Adet Quaser 1 Adet Sodick 1 Adet Makino 1 adet Yougar Herhangi birinin operatör veya programcılığını yapmış tüm başvurular değerlendirilecektir...

İstanbul Anadolu / Üsküdar Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

Beşiktaş'ta Plaza içerisinde bulunan Muhasebe Denetim firmasında görev yapacak Özel Güvenlik Görevlisi alınacaktır. * Görev noktası kat görevi olarak yapılmaktadır. Gelen misafirleri ilgili kişinin yanına kadar nezaret edilecektir. Aranan Nitelikler ; * En az Lise mez..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Ahmet Gokcek Mali Musavirlik Burosu

Universitelerin Isletme, Iktisat, Ekonometri, Finans bolumlerinden mezun, Mikro muhasebe programina hakim, MS Office programlarini kullanabilen, Yogun tempoya ayak uydurabilecek, sorumlulugunun bilincinde olan, insan iliskilerinde basarili calisma arkadaslari aramaktayiz...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Enes Asansör Mühendislik İnşaat

Asansör sektöründe 20 yılı aşkın süredir sektörde hizmet veren firmamızın Asansör Montaj Bölümünde görev alacak deneyimli personeller aranmaktadır. *Asansör Montaj konusunda çalışmak ve kendini geliştirmek isteyen *Tercihen Meslek Lisesi veya MYO Mezunu *Ekip çalışmas..