İstanbul Anadolu Personel İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Personel
İstanbul Anadolu / Kadıköy Trm Güvenlik

Kadiköy Kozyatağındaki sitemizde 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin veya 4 gündüz 2 izin olarak çalışacak Güvenlik Görevlileri 2.000 tl maaş + ssk Karaköydeki Restorasyon çalışması yapılan bankada çalışacak Özel güvenlik görevlileri 2 Gündüz 2 Gece 2 izin 1.800 maaş + Yemek + SSK..

İstanbul Anadolu / Maltepe Başak Çit

GENEL NİTELİKLER Plastik Çit üretimi yapan Şirketimizin Muhasebe Departmanı'nda istihdam edilmek üzere, 'Muhasebe Elemanı' alınacaktır: En az Ticaret Lisesi mezunu veya Üniversitelerin İşletme, Maliye, İktisat ve Muhasebe bölümlerinden mezun olanlar, MS Offic..

İstanbul Anadolu / Tümü Firmamentum

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz sektöründe lider donuk ekmek firmasının, Carrefour, Kipa, Migros, Şok vs. gibi marketlerde , * Donuk halde ki baget ekmek, kruvasan, simit, poğaça vs. gibi ürünlerin pişirilmesi ( fırın yardımı ile 15-20 dk. ), * Pişirilen yiyecekler..

İstanbul Anadolu / Tümü Rıhtım Denizcilik

Rıhtım denizcilik Yurt içi ve yurt dışı (uluslararası) gemi ve özel yatlarda görev alacak personeller aranmaktadır. Gemi ve yatlarda çalışabilir, denizlerde iyi bir kazanç ve meslek edinebilirsiniz. Güverte bölümüne: gemici ve vasıfsız personeller 2500-3..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Kurtek Yapı

Diksiyonu düzgün, Kendini iyi ifade edebilen ve iyi dinleyebilen, Dış görünümüne özen gösteren, şirketi temsil yeteneğine sahip, Telefon akışını akıcı bir şekilde sağlayabilecek, Gelen evrak ve misafirleri ilgili birim ve kişilere yönlendirecek,..

İstanbul Anadolu / Kartal Evkon Prefabrik

Prefabrike Yapı – Hafif Çelik Yapı ve Hangar imalatı yapan Balçık Köyün de yer alan Fabrikamızda beraber çalışacağımız Vasıflı ve Vasıfsız Personel arayışımız bulunmaktadır. SERVİS GÜZERGAHI : PENDİK / TUZLA / ORHANLI / TEPEÖREN (İLERİDE DURUMA GÖRE DEĞİŞTİRİLEBİLİR) GENEL ..

İstanbul Anadolu / Maltepe Drc Eğitim Kurumları

Okulumuzda yeni kurulacak satış pazarlama departmanı için yetiştirilmek üzere yada alanında uzman eğitim danışmanları aranmaktadır. Diksiyonu düzgün. Prezantabl ve yaşam tarzına dikkat eden. Profesyonel esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilen. Telefon aramaları yaparak ve..

İstanbul Anadolu / Tümü Özgü İdari Hizmetler

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz tekstil sektöründe faaliyet gösteren müşteri firmamızın Anneler Günü dolayısıyla 12-13-14 Mayıs 2017 tarihlerinde istihdam edilmek üzere kasa arkasında hediye paketi yapma konusunda destek olacak çalışma arkadaşları aramaktayız. Personeller 3 gün boyu..

İstanbul Anadolu / Pendik Aktim Güvenlik Hizmetleri

İstanbul Pendik'de hizmet vermekte olduğumuz sitenin muhasebesinde görevlendirilmek üzere; En az 3 yıl deneyimli, tercihen sitelerde aidat takibinde bulunmuş, Ofis programlarına hakim Apsiyon programını kullanabilen, Esnek çalışma koşullarına uyumlu, Kişisel bak..

TUZLA Aydınlı'da; Site'nin kendi bünyesinde 2+2+2 sisteminde çalışacak BAY Güvenlik Şefleri, 1.633,37 TL Net Ücret + Asgari Geçim İndirimi + 285 TL Multinet TUZLA Aydınlıda; Site'nin kendi bünyesinde 2+2+2 sisteminde çalışacak BAY Güv..