İstanbul Anadolu Personel İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Personel
İstanbul Anadolu / Tuzla Voida Lojistik San Tic A. Ş

GENEL NİTELİKLER Çağrı Merkezi Sektöründe Müşteri Temsilcisi olarak değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, İstanbul ,Maltepe, Gebze,Soğanlık, Sultanbeyli,Samandıra da ika..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Hun Özel Güvenlik Ve Koruma Hizmetleri

ATAŞEHİR KAYIŞDAĞI mevkinde BULUNAN PROJEMİZ İÇİN PART TİME TEMİZLİK PERSONELİ ARANMAKTADIR. Çalışma Saatleri Hafta içi-Pazar 18:00-22:00-Cumartesi izin 720 TL Maaş+Yemek+Ssk İletişim Cafer Bey 0545 667 09 67..

İstanbul Anadolu / Tümü Rıhtım Denizcilik

Rıhtım denizcilik Yurt içi ve yurt dışı (uluslararası) gemi ve özel yatlarda görev alacak personeller aranmaktadır. Gemi ve yatlarda çalışabilir, denizlerde iyi bir kazanç ve meslek edinebilirsiniz. Güverte bölümüne: gemici ve vasıfsız personeller 2500-3..

Güneş Sigorta ve Mapfre Sigorta firmalarının aracı kurumu olan acenteliğimizde, tam zamanlı çalışacak kasko,trafik,dask, konut, işyeri ve sağlık poliçelerinde teklif hazırlama ve poliçe düzenleme konusunda bilgili veya yetiştirilmeye açık, sigorta bilgisi olan bayan personel alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Kartal Aksiyon Depo Ve Antrepoculuk

İSTANBUL TUZLA'DA BULUNAN KOZMETİK MARKASININ DEPOSUNDA, 3 VARDİYA, 1500 MAAŞ VE ÜSTÜ, PERFORMANS VE DEVAMLILIK PRİMİ, BOL MESAİLİ ÇALIŞABİLECEK PERSONELLER ARANMAKTADIR...

İstanbul Anadolu / Üsküdar Çamlıca Gurme

Yeni açılan işletmemize disiplinli, dikkatli, güler yüzlü, müşteri memnuniyetine önem veren, çalışmaktan zevk alan iletişimi kuvvetli çalışma arkadaşları alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Ataşehir TFM Grup

DOĞU ATAŞEHİR DE BULUNAN SİTE PROJESİ İÇİN CCTV DE KAYIT VE İZLEME DE TECRÜBELİ KİMLİKLİ KİMLİKSİZ ERKEK VEYA BAYAN ELEMAN ARIYORUZ. TEL 530 763 45 41..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Eğin Etiket

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Alanında minimum 3 yıl tecrübeli, Go Plus ve Ms Office uygulamalarına hakim, 1 personel ön muhasebe / 1 personel genel muhasebe bölümüne alınacaktır..

İstanbul Anadolu / Tümü Gİ GROUP

Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve st..

İstanbul Anadolu / Ümraniye TFM Grup

ÜMRANİYE YUKARI DUDULLU BARAJ YOLU CADDESİ ÜZERİN DE BULUNAN SİTE PROJESİNE BAY KİMLİKLİ GÜVENLİK GÖREVLİLERİ ARIYORUZ. TEL 530 763 45 41..