İstanbul Anadolu Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Satış Temsilcisi
İstanbul Anadolu / Kadıköy Eray Teknoloji A. Ş

Sektörde 30'uncu yılına giren ve YAZAR KASA, TERAZİ, MİKRO VE BOYLAM YAZILIM, BARKOD VE RESTORAN OTOMASYONLARI ürünlerinin hem satış hem de teknik servisliğini yaparak tanınmış olan şirketimize; Ankara, İstanbul ve İzmir bölgelerinde görevlendirmek üzere; aşağıdaki vasıflara sahip SATIŞ ELEMANLARI a..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Enerji Trafik San Tic Ltd Şti

Mağaza Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır. Üniversite mezunu, Satış alanında deneyimli, Kariyerini mağazacılık alanında geliştirmek isteyen, Pozitif, güler yüzlü, İkna kabiliyeti kuvvetli, Dış görünüşüne ve kişisel bakımına özen gösteren, Ürün görsel d..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Atılım Tek Klima Sistemleri

# ÖZELLİKLE BEYAZ EŞYA, İKLİMLENDİRME,KOMBİ,DOĞALGAZ,KLİMA , SEKTÖRÜNDE TECRÜBELİ BAYANLAR ÖNCELİĞİMİZDİR ( İKLİMSA YETKİLİ BAYİİ KLİMA SERVİSİNDE ÇALIŞACAKTIR.) *SATIŞ KABİLİYETİ OLAN *İKİLİ İLİŞKİLERİ KUVVETLİ *İŞ DİSİPLİNİ OLAN *OFİS ARAÇ VE GEREÇLERİNİ KULLANABİLEN..

İstanbul Anadolu / Maltepe Di Vega Enerji

ÇEVRE VE ŞEHİR BAKANLIĞINA BAGLİ KURUMSAL BİR FİRMANIN SATIŞ DEPARTMANINDA SAHADA GÖREV ALACAK VE HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA BİZİMLE BİRLİKTE ILERLEYECEK BAY-BAYAN DENEYİMLİ TAKIM ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR... YUKSEK PRİM + SERVİS + YEMEK DİKSİYONU DÜZGÜN GİYİME ÖNEM VEREN..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Ares Makina

ŞİRKETİMİZDE SATIŞ KABİLİYETİNE SAHİP BAY VEYA BAYAN ARKADAŞLAR DİKSİYONU DÜZGÜN İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK OFİS İÇİ VE OFİS DIŞI PAZARLAMAYA. EN AZ B EHLİYETLİ AKTİF ARAÇ KULLANAN. LİSE VEYA ÜNİVERSİTE MEZUNU .. TAKIM ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Ttr Bilişim Hizmetleri

17 yıllık deneyimi ve hizmet kalitesi ile bilişim sektöründe hizmet veren firmamız için Müşteriler ile sahada satış görüşmeleri gerçekleştirecek, Tercihen hizmet satışı yapmış, Aktif saha satısında tecrübeli, Sonuç odaklı çalışan, Grup çalışmasına uyum sağlayabi..

Modoko'da bulunan mağazamız için Satış Temsilcisi olarak görev alacak; * Mobilya satış sektöründe tecrübesi olan, * En az lise mezunu, * İnsan ilişkilerinde başarılı, * Anadolu yakasında ikamet eden, * Diksiyonu düzgün, * Bayan çalışma arkadaşları aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Kartal Bir İstanbul Ajans

6.yılında 50.sayısı hazırlanan ve her ay düzenli olarak yayınlanmakta olan dergimiz için reklam satış pazarlamasında çalışacak prezantabl kadın ve erkek çalışma arkadaşları aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Maltepe WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Biyosistem Medikal

Üniversitelerin / Yüksekokulların ilgili bölümlerinden mezun ( Biyoloji, Kimya, Laboratuvar vb) İletişim, ikna etme ve temsil kabiliyetleri gelişmiş Güvenilir ve dinamik Başarma azmi ve motivasyonu yüksek Satış, hedef ve sonuç odaklı Ekip çalışmasına yatkın Uzun ç..