İstanbul Anadolu Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Satış Temsilcisi
İstanbul Anadolu / Kadıköy Jabo Gelinlik

ÜÇ ŞUBEMİZDE ELEMAN ALIMI YAPILACAKTIR. İSTANBUL BAĞDAT CD. ANKARA ARJANTİN CD. ANTALYA LARA DAHA ÖNCE GELİNLİK VE ABİYE SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMIŞ OLAN TECRÜBELİ ARKADAŞLARIMIZ İLK TERCİHİMİZDİR. GELİNLİK VE ABİYE SATIŞI KONUSUNDA KENDİNE GÜVENEN DENEYİMSİZ ARKADAŞLARIMIZDA B..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Emirgan Botanik

FİRMAMIZIN ANADOLU YAKASI (PALMİYE BOTANİK) VE AVRUPA YAKASI(EMİRGAN BOTANİK) ŞUBELERİNE BAYAN SATIŞ ELEMANI ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Kartal Demir Yapı

FİRMAMİZA SATIŞ TEMSİLCİSİ ARAMAKTAYIZ. DENEYİMLİ SATIŞ TECRÜBESİ OLAN DİKSİYONU DÜZGÜN İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK İNSAN İLİŞKİLERİNDE BAŞARILI TEMSİL KABİLİYETİNE SAHİP MS OFFİCE PROGRAMLARINA HAKİM İSTANBULDA İKAMET EDEN. CALIŞMA GÜNLERİ / SAATLERİ PAZARTESİ – PAZAR HAFTA İÇİ İZİN 10 – 19..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Eylülperdelife

Türkiyenin Lider Firması olan TAÇ Ümraniye magazasına satış ve montaj elemanları alınacaktır..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Ufuk Mefruşat

MAĞAZALARIMIZIN EV TEKSTİLİ -ZÜCCACİYE VE PERDE BÖLÜMLERİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE - İLETİŞİM YÖNÜ KUVVETLİ,İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK -GÜLER YÜZLÜ,ÇÖZÜM ODAKLI ,EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN -SATIŞI HEDEF OLARAK BENİMSEYEN -MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNE ÖNEM VEREN DENEYİMLİ VEYA ..

İstanbul Anadolu / Tuzla Dostel Otomasyon

ENDÜSTRİYEL OTOMASYON VE ELEKTRİK MALZEMELERİ SATIŞI YAPAN FİRMAMIZA KURUMSAL SATIŞ TEMSİLCİLİĞİ YAPACAK ,PAZARLAMA ,İŞLETME VEYA ELEKTRİK/ELEKTRONİK BÖLÜMÜ LİSANS YADA ÖNLİSANS MEZUNU EKİP ARKADAŞLARI ARIYORUZ. AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN ,PREZENTABL ,İNSAN İLİŞKİLERİNDE BAŞARILI ,ÖĞRENMEYE VE GE..

Kırtasiye sektöründe geçmişte deneyimi olan pazarlama ve satış temsilcisi aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Kartal Erka Baca Ve Havalandırma Sis. Ltd. Şti.

Firmamızı en iyi şekilde temsil edecek -Diksiyonu düzgün -Pazarlama ve Satış konusunda tecrübeli -Giyimi ve dış görünüşüne özen gösteren -Ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen -İnsan ilişkileri kuvvetli -Dürüst ve iş konusunda disiplinli Bayan çalışma ark..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Atasoy Kimya

Atasoy Kimya olarak İlaç-Kozmetik-gıda ve endüstriyel Kimyasal hammadde satışı yapmaktayız. Bu alanlarda ya da birinde ham madde satışta tecrübeli (en az 2 yıl tercih sebebi) müşteri portföyü olan araç kullanabilen Saha Satış Temsilcisi arayışımız mevcut. İlgilenen arkadaşların başvurularını bekl..

İstanbul Anadolu / Pendik HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Sektöründe lider müşterimiz adına PENDİK EVKUR Mağazasında görevlendirilmek üzere, • Mağ..