İstanbul Anadolu Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Satış Temsilcisi
İstanbul Anadolu / Kadıköy Asyatur

En az 3 Yıl Deneyimi olan İngilizce Bilen Tercihen Anadolu Yakasında İkamet eden Yurtdışı Operasyon Elemanları aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Tuzla Bemtaş Kule Vinç A. Ş.

Tuzla'da ki firmamıza, sahada aktif çalışabilecek, ehliyetli ve aktif sürüş deneyimi olan Bayan Satış temsilcileri aranmaktadır. Satış organizasyonu kurabilecek, Sözleşme hazırlayabilecek, İş program takibi yapabilecek, Ürün teknik detay bilgilendirmesi yapabilecek, ..

İstanbul Anadolu / Beykoz Syz Grup

Firmamız sonek ve Zip perde markaları ile, aluminyum doğrama sistemleri,Dış cephe gölgelendirme sistemleri geliştiren,yeni ürün çeşitliliği oluşturan,Proje uygulamaları yapan ve yurt içi - yurt dışı ürün satışları gerçeklerştiren bir firmadır. -Yurt dışı,Müşteri taleplerini yönetebilece..

İstanbul Anadolu / Pendik Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; - Müşteriler ile birebir iletişim kurarak markanın ürünleri hakkında kullanıcıya doğru bilgiyi aktarmak, - Mağaza yöneticileri ve çalışma arkadaşları ile samimi ..

İstanbul Anadolu / Tümü Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; - Müşteriler ile birebir iletişim kurarak markanın ürünleri hakkında kullanıcıya doğru bilgiyi aktarmak, - Mağaza yöneticileri ve çalışma arkadaşları ile samimi ..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Comdata Türkiye

GENEL NİTELİKLER Lojistik / Filo sektöründe faaliyet göstermekte olan müşterimiz için Sancaktepe lokasyonumuzda değerlendirmek üzere aşağıdaki özelliklere sahip, En az lise mezunu, 35 yaşını aşmamış, İstanbul Anadolu Yakası'nda ikamet eden, Erkek adaylar ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Byk Call Center

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE; YETİŞTİRİLMEK ÜZERE CALL CENTER TELE SATIŞ EKİBİMİZE SEKTÖRÜNDE KARİYER HEDEFİ OLAN GENÇ, DİNAMİK BİR EKİBİN PARÇASI OLARAK MÜŞTERİLERİMİZE YÜKSEK KALİTE STANDARTLARINDA MEMNUNİYET YARATARAK SATIŞ GERÇEKLEŞTİREBİLECEK YENİ EKİP ARKADAŞLARI ARIYORUZ. ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Mcg Holding A. Ş.

Holdinge bağlı Fuar Standı, Reklam ve Dijital Baskı tasarım üretim firmamızda çalışmak üzere sektör deneyimi olan, satış yetenekleri olan, müşteri portföyü oluşturabilecek, sahada çalışacak, raporlama yapabilecek, insan ilişkileri iyi, güleryüzlü Müşteri / Satış temsilcileri aranmaktadır..

İstanbul Anadolu / Maltepe Mcg Holding A. Ş.

Şirketimizin yeni organize edeceği bir fuar için fuar alanı ve sponsorluk satışı konusunda deneyimi olan ve en az 5 yıllık sektör tecrübesi olan adayların cv'lerini beklemekteyiz... Lütfen genel başvuru amaçlı olarak cv göndermeyiniz başka bir alanda eleman arayışımız kesinlikle yoktur...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Autovende

OTOMOTİV SEKTÖRÜ VE İKİNCİ EL OTOMOBİL SATIŞINDA TECRÜBELİ TERCİHEN İKİNCİ EL OTOMOBİL EKSPERTİZİ KONUSUNDA TECRÜBELİ ERKEK ADAYLAR İÇİN ASKERLİĞİNİ TAMAMLAMIŞ TERCİHEN YÜKSEK OKUL MEZUNU BİLGİSAYAR MS OFFICE PROGRAMLARI UYGULAMALARINA HAKİM OTOMOBİL EHLİYETİ OLAN..