İstanbul Anadolu Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Satış Temsilcisi
İstanbul Anadolu / Tümü Özgü İdari Hizmetler

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz tekstil sektöründe faaliyet gösteren müşteri firmamızın mağazalarında görevlendirilmek üzere Satış Destek Personeli aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Kadıköy PRONET

GENEL NİTELİKLER . En az Lise mezunu, · Saha satış konusunda tercihen minimum 1 yıl deneyimli, · Müşteri ile kaliteli ve kalıcı bağlılık oluşturabilecek, · Yeni müşteri kazanımı ve referans yöntemi ile iş planlaması yapabilecek, ·..

İstanbul Anadolu / Kadıköy PRONET

GENEL NİTELİKLER . En az Lise mezunu, · Saha satış konusunda tercihen minimum 1 yıl deneyimli, · Müşteri ile kaliteli ve kalıcı bağlılık oluşturabilecek, · Yeni müşteri kazanımı ve referans yöntemi ile iş planlaması yapabilecek, · İkna ve İletişimi becerisi yüks..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Topuz Ticaret

Ümraniye /Yukarı Dudullu da bulunan firmamızın satış departmanında görev almak üzere, Isıtma soğutma sektöründe bilgisi olan, Ehliyet sahibi, Askerliğini yapmış, Bay personel arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Üsküdar Encici Mağazaları

Her geçen gün sayısını arttırmakta olduğumuz Encici Mağazalar zincirimizde, çalışmak üzere; SADECE BAYAN ADAYLAR * Müşterilerimize talep ve ihtiyaçları konusunda destek verecek, bilgilendirecek, * Mağazanın satış hedeflerinin gerçekleşmesine gerekli katkıda bulunac..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Fe Mimarlık

GENEL NİTELİKLER 1-Sözlü ve yazılı iletişim kurma ve sosyal etkileşim becerileri gelişmiş, 2-Planlama ve organizasyon yeteneğine sahip, sonuç odaklı çalışan, 3-Seyahat engeli bulunmayan, 4-İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden/edebilecek. 5-Mimarlık veya fuar firmal..

İstanbul Anadolu / Kartal Kartal Optik

25 YILLIK TECRÜBEMİZİN BİZİ GETİRİDİĞİ NOKTADA BİR YENİ OPTİK MAĞAZAMIZI DAHA AÇMIŞ BULUNMAKTAYIZ YENİ MAĞAZAMIZ İÇİN ÇALIŞACAK BAYAN EKİP ARKADAŞI ARIYORUZ...

İstanbul Anadolu / Maltepe Özatalar Telekomünikasyon - Vodafone

Dünyanın lider GSM operatörü VODAFONE 'un Kurumsal Satış Kanalı olan Özatalar Telekomünikasyon bünyesinde; Saha Satış ve Müşteri Yönetimi kadrosunda yer alacak takım arkadaşları aramaktayız. Aradığımız nitelikler : Asgari Lise, tercihen Meslek Yüksek Okulu veya Fakül..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Karacansporgiyim

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; düzgün aktif güvenirlir sabırlı satış temsilcisi alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Tümü Avrupa Implant

Dental implant sektöründe hizmet veren firmamızın satış ve tanıtım ekibinde görev alacak mesai arkadaşları arıyoruz. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Tercihen en az Ön Lisans mezunu Saha satış konusunda tercihen minimum 3 yıl deneyimli Müşteri ile kaliteli ve kalıcı ba..