İstanbul Anadolu Şoför İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Şoför
İstanbul Anadolu / Çekmeköy Asfaltsan İnşaat

İSTANBUL ANADOLU YAKASI ÇEKMEKÖY İLÇESİNE BAĞLI ÖMERLİ ŞANTİYEMİZE; ASFALT VE MICIR NAKLİYESİNDE TIR KULLANACAK,DAHA ÖNCEDEN TECRÜBESİ OLAN ARKADAŞLAR ARIYORUZ. GENEL ŞARTLAR: TAM ZAMANLI ÇALIŞMA SİSTEMİ.KALACAK YERİMİZ MEVCUTTUR,YEMEK BİZE AİTTİR...

İstanbul Anadolu / Maltepe DEÇA HİZMET GRUPLARI GIDA TİCARET A.Ş.

Anadolu Yakası Maltepe projemiz için 28 Haziran - 15 Ağustos tarihleri arasında çalışabilecek Otomatik ve manuel araçları rahatlıkla kullanabilen Manevra kabiliyeti yüksek SRC ve psikoteknik belgesine sahip Haftanın 5 günü çalışacak (Pazartesi-Cuma arası) , Di..

İstanbul Anadolu / Maltepe Soft Kağıt

Lise ve dengi okullardan mezun En az 3 yıl şirket şoförlüğü deneyimine sahip, İnsan ilişkileri ve iletişim gücü yüksek, Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecek, Dış görünüşüne özen gösteren, Askerlik hizmetini tamamlamış, Bay eleman...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Aksöz Asansör

Aranan Nitelikler • Lise veya en az İlköğretim mezunu, • 25-40 yaşları arasında, • E sınıfı ehliyete sahip, SRC 4 belgesi sahibi , • Şehir içi ve Şehir dışı seyahat engeli olmayan, • Güvenilir, işine sadık, verilen işi düzgün ve zamanında yapabilen, • Esnek çalışm..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Kahve Diyarı Tuzla

GÖZTEPE - YENİSAHRA - BOSTANCI - KÜÇÜKYALI - MALTEPE BÖLGESİNDE İKAMETGAH EDEN E SINIFI EHLİYETLİ SERVİS ARAÇ ŞÖFÖRÜ ARANIYOR ARACIMIZ VOLKSVAGEN CRAFTER MARKA OLUP E SINIFI EHLİYET İLE KULLANILMAKTADIR 08:00 GİRİŞ - ÇIKIŞ 30 GÜN..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli toksöz grup

Toksöz Grup; ilaç, hızlı tüketim, enerji sektörlerinin yanı sıra, bebek beslenmesi, gayrimenkul, bağcılık ve süs bitkisi üretimi alanlarında faaliyet göstermekte olup, değişime açık ve dinamik yapısıyla yurt içi ve yurt dışı pazarda farklı sektörlerde adından söz ettirmekte ve her geçen gün faaliyet..

İstanbul Anadolu / Tuzla Budives

toptan gıda dağıtımı yapabilecek anadolu yakası tuzla civarı ikamet eden personeller aranmaktadır. maaş+yemek+sgk..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Gecem İç Giyim

Y.DUDULLU DA BULUNAN FİRMAMIZDA ÇALIŞACAK SEVKİYAT ŞÖFÖRÜ ARANIYOR. SRC, Psikoteknik belgelerine sahip, B/E sınıfı ehliyeti bulunan, Sevkiyat şoförü olarak en az 2 yıl tecrübeli, İstanbul Avrupa ve Asya yakalarını bilen, En az Lise mezunu, Yoğun iş temposuna ve es..

İstanbul Anadolu / Kartal Ak-Su

İŞ YERİ TUZLA-KARTAL CİVARINDADIR ŞEHİR İÇİ SU TAŞIMACILIĞI YAPAN İŞ YERİMİZE SU TANKERİ KULLANMAK İÇİN E EHLİYETLİ SÖFÖRLER ALINACAKTIR (EMEKLİ DE OLABİLİR) BAŞVURMAK İSTEYEN CEP TELEFONUNDAN ULAŞIRSA DAHA KISA SÜREDE YANIT VEREBİLİRİM.0532 574 23 22..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Bayem Grup İç Ve Dış Ticaret

SANCAKTEPEDEKİ FİRMAMIZA İSTANBUL İÇİ SRC BELGELİ DAĞITIM PERSONELLERİ ALINACAKTIR SANCAKTEPE VE CİVARINDA İKAMET EDENLER TERCİHİMİZDİR..