İstanbul Anadolu Şoför İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Şoför
İstanbul Anadolu / Kartal Kare Aydınlatma

Ekip çalışmasına uygun, irsaliyeyle ürün teslim alıp verme becerisi, disiplini olan. B sınıf Ehliyetli, SRC belgesi olan. MALTEPE KARTAL bölgelerinde ikamet eden, askerlikle ilişkisi olmayan...

İstanbul Anadolu / Tuzla AKADEMİ GURME

B sınıfı ehliyeti olan, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayacak olan, Dış görünüşüne özen gösteren, Dinamik, dakik, titiz, sorumluluk sahibi ve güvenilir, Araçların teknik özelliklerine vakıf, rutin bakım ve muayenelerini takip edebilecek olan NOT: İş yerinde iş..

İstanbul Anadolu / Şile Akıllı Lojistik

Türkiye'nin Lojistik alanında önde gelen kuruluşlarından olan firmamız için, Şile civarında Dağıtım Sürücüsü olarak görevlendirilecek takım arkadaşları aramaktayız. Gerekli nitelikler: - Şile de ikamet eden - 25 - 40 yaşları arasında - En az lise mezunu - En az ..

İstanbul Anadolu / Tuzla Özburak Lojistik

TUZLA - PENDİK - KAYNARCA - KURTKÖY TARAFINDA OTURAN ŞOFÖRLER ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Armony Mobilya

Tasarım mobilya üretimi konusunda faaliyet gösteren firmamızın fabrika montaj bölümünde çalışacak MONTÖR VE MONTÖR ŞÖFÖR alınacaktır. -Mobilya sektöründe deneyimli -Dekorasyonda çalışmış, -Proje okuyabilen, -46 yaşından küçük -İşyeri örnek mahallesi, ataşehir d..

İstanbul Anadolu / Tuzla Anahtar Antrepo Ticaret Limited Şirketi

İş Tanımı Tahsis edilen aracın trafik kurallarına uygun olarak kullanılması, periyodik bakım ve temizliğinin yapılması, Trafik poliçe, fenni muayene takibinin yapılmasıdır. Bağlı bulunduğu yönetici tarafından bildirilen tüm görev ve sorumlulukları üstlenebilecek kendisine ve kişisel gel..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Mers Grup Lojistik

Çekmeköy'de bulunan Lojistik firmamıza; 1 Adet Tır şöförü ve 2 adet Kamyonet Şöförü aranmaktadır İstanbul Anadolu yakasında ve Gebze Lokasyonlarında ikamet eden KAMYONET şöförü, Lüleburgaz-Kıraç bölgesinde ikamet eden TIR şöförü aranmaktadır SRC ,Psikoteknik ve Tüm ge..

İstanbul Anadolu / Pendik Bersu A. Ş.

kurtköy - sabiha gökçen projemizde görevlendirilmek üzere tecrübeli şoför alımı yapılacaktır, -maaş-sgk-yol-yemek -esnek çalışma saatlerine uyabilecek Not:- İşimiz ağır vasıta şoförlüğü olmadığından bu tür başvurular dikkate alınmayacaktır -Başvurul..

İstanbul Anadolu / Üsküdar ARDEN GIDA

GENEL NİTELİKLER •Tercihen şoförlükte en az 2 yıl deneyimli, •B veya E sınıfı ehliyete sahip, •SRC belgesine sahip, Psikoteknik sahip, •Dikkatli ve disiplinli, iş takip yeteneği olan, •Askerliğini tamamlamış veya tecilli, •İstanbul'da ikamet eden, •Bay. ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Zeymed Medikal

MEDİKAL FİRMADA, *HASTANE,ECZANE VE BİREYSEL MÜŞTERİLERE ARAÇLA AKTİF MALZEME SEVKİYATI DAGITIMI YAPABİLECEK *SRC VE PSİKOTEKNİK BELGESİ OLAN ( YOKSA BAŞVURU ŞARTI BULUNMAKTADIR ) *DENEYİMLİ ,AKTİF VE YOĞUN ÇALIŞMA TEMPOSUNA UYUM SAĞLAYABİLECEK DAĞITIM ELEMANI ŞOFÖR ARANMAKTAD..