İstanbul Anadolu Şoför İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Şoför
İstanbul Anadolu / Ümraniye Emir Su Gıda Mad.

ÜMRANİYE civarında ikamet eden iyi arac kullanabılen restaurantlara cafelere konserlere organizasyonlara buz dagıtımı yapacak şoforler aranmaktadır İlgili Kişi : Musa Bey - 532 452 18 38..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Kısmet Tavukçuluk Ve Yumurta San. Tıc. Ltd

FİRMAMIZDA PLASİYER ŞOFÖR OLARAK ÇALIŞACAK İŞ ARKADAŞLARINA İHTİYACIMIZ VARDIR. SRC BELGESİ OLAN AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN ARKADAŞLAR İŞE ALINACAKTIR. ANADOLU YAKASINDA İKAMET EDEN NOT:CUMARTESİ ÇALIŞMA VARDIR PAZAR TATİL..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Çemenardagül Elektronik

Elektronik malzeme dağıtım alanında çalışacak, İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden (Ümraniye, Sancaktepe, Üsküdar, Ataşehir civarına yakın) Sigara kullanmayan, Askerliğini tamamlamış, 22-30 yaş arası, SRC4 belgesine sahip bay çalışma arkadaşı arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Tuzla Cihan Deri San. Aş.

Tuzladaki deri fabrikamıza Çayırova-Şekerpınar-Darıca civarında ikamet eden, E sınıfı ehliyete sahip SRC belgesi olan, SERVİS ŞÖFÖRÜ alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Uğurtan Nakliyat

İSTANBUL İÇERİSİNDE PANELVANLA AVM MAL KABULLERİNE KOLİLİ TEKSTİL DAĞITIMI YAPILACAKTIR. ÇALIŞMA SAATLERİ 08:00-18:00 DİR..

İstanbul Anadolu / Kartal Asya Alışveriş Merkezleri Tic. Ltd. Şti

Sevkiyat Görevlisi Mobilya ve mobilya aksesuar, elektronik ve beyaz eşya ürünleri başta olmak üzere ev eşyalarının taşınmasında görev yapacak DENEYİMLİ takım arkadaşları arıyoruz. Ehliyet, SRC ve psikoteknik belgesi olan, en az 2 yıl ve üzerinde deneyimli olan kişilerin kazancı d..

İstanbul Anadolu / Maltepe Taç Avize

ALİBEYKÖY EYÜP YEŞİLPINAR CİVARINDA OTURAN SEVKİYAT VE SERVİS ŞOFÖRLÜĞÜ YAPACAK ELEMAN ARANMAKTADIR...

İstanbul Anadolu / Kartal Can Orçul Turizm

İş Tanımı Öğrenci Ulaşım Hizmetleri Personel Ulaşım Hizmetleri Sektöründe; Aranan Nitelikler Personel veya Öğrenci Ulaşım Hizmetlerinde, deneyimli... 29 - 58 yaş aralığında, Adli Sicil Kaydı olmayan, İstanbul Anadolu Yakasında..

İstanbul Anadolu / Tuzla Alesse Vip Car

VIP yolcu taşımacılığı yapan firmamıza ekstra işlerimiz için E sınıfı ehliyetli, SRC ve Psikoteknik belgeleri olan, tercihen Tuzla ve civarında ikamet eden ve yeni yasadaki şoför kartı sahibi, dış görünüşüne - giyimine önem veren çalışma arkadaşları aranıyor...

İstanbul Anadolu / Tümü Baran Ambulans

* İlk yardım sertifikası olan, * Ekip çalışmasına uyumlu ve sorumluluk sahibi, * Yoğun tempoya ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, * Kişisel bakımına önem veren, * İletişim becerileri kuvvetli, * Askerliğini yapmış, * Araç bakım ve temizliğine ö..