İstanbul Anadolu Şoför İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Şoför
İstanbul Anadolu / Tuzla Cbn Lojistik Depolama Ve Dağıtım Aş.

Şölen Çikolata Dist. Yaptığımız Firmamızda Ulusal ve yerel zincir mağazalara Mikro sevkiyat yapacak, B/E sınıfı ve dijital ehliyeti olan, SRC ve PSİKOTEKNİK belgelerine sahip, Sevkiyat şöförü alınacaktır...

Pendik'te faaliyet gösteren Matbaamıza - SRC VE PİSİKOTEKNİK BELGELİ (önemli) - ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ - PENDİK VEYA ÇEVRESİNDE İKAMET EDEN - 22-35 YAŞ ARALIĞINDA - DIŞ GÖRÜNÜŞÜNE ÖNEM VEREN SEVKİYAT ŞÖFÖRÜ ALINACAKTIR. İşin Tanımı:..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Bkm Tasımacılık

Src ve piskoteknik belgelerine sahip tercihen Kadikoy ve civarında ikamet eden genc emekli sofor alinacaktir. Isin tanimi sabah 08:00 aksam 06:30 haftanın 4 günü, kalan 2 günü ise pazartesi 09:30 işbaşı cumartesi 17:00 çıkış seklindedir iş rahat bir istir reno kango aracimizla eczanelere pose..

İstanbul Anadolu / Tuzla Stc Endüstri Ürünleri

Tuzla /aydınlı da bulunan Pasta atölyemizde görev yapacak; En az 2 yıllık B sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen ve tercihen Src belgesi olan, Depo, sevkiyat ,mal alımı ve planlamasını yapacak, Personel servisini yürütecek, Mesai saatlerine azami dikkat eden ve de..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Özipek Turizm

ubere kayıtlı sistemi açık part time şoför arayışımız bulunmaktadır haftanin 3 günü calisacak maas+sigorta ve yemek emekli şoför tercihimizdir...

İstanbul Anadolu / Tümü Meysa Taşıma Hizmetleri

Uluslararası Nakliye sektöründe faaliyet gösteren firmamızda çalışmak üzere; İtalya hattında çalışacak, Daha önce İTALYA HATTINDA ÇALIŞMIŞ, Referans verebilecek, ikametgahı İstanbulda olan Tır Şoförleri alınacaktır. * 28-45 yaş arası * Psikoteknik Belgeli * SRC..

İstanbul Anadolu / Pendik Revmer A. Ş

Firmamız bünyesinde çalıştırılmak üzere en az 5 yıl deneyimli şoför çalışma arkadaşı aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Marketim İlker Kadıkoy Erikli Su Bayi

Kadıköy' de su dağıtım işi yapacak şoför alınacaktır. Dolgun maaş + ssk + yol + yemek verilecektir. Özverili çalışacak elemana ihtiyaç vardır...

İstanbul Anadolu / Ümraniye ARDEN GIDA

GENEL NİTELİKLER •Tercihen şoförlükte en az 2 yıl deneyimli, •B veya E sınıfı ehliyete sahip, •SRC belgesine sahip, Psikoteknik sahip, •Dikkatli ve disiplinli, iş takip yeteneği olan, •Askerliğini tamamlamış veya tecilli, •Bay. İŞ TANIMI M..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Güneş İstanbul Turizm

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE HAFTA İÇİ veya HAFTA SONLARI KENDİ BİNEK ARACI İLE ÇALIŞACAK ŞOFÖRLER ALINACAKTIR. GÜNLÜK 420 TL dir. ADRES: Şahintepe Mh. Cevher Sk. No:11 BAŞAKŞEHİR TEL :(0212)648 04 48 / (0212)648 56 83..