İstanbul Anadolu Temsilci İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Temsilci
İstanbul Anadolu / Kadıköy Birol Göktürk Film & Photography

-İyi bir hizmet verileceği konusunda ve hizmet sonrası dialog da kalabilecek derecede müşterisine, -Güven vermesi, -İnsan ilişkilerinde başarılı olması, -Müşterisini takip etmesi...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Porselen Toplu Yemek Org.

Catering, organizasyon veya toplu yemek sektöründe deneyimli, öz güveni yüksek, takım çalışmasına yatkın takım arkadaşları aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Süpernet

İş Tanımı : Sektöründe öncü firmamızda ofis bünyesinde randevu alarak çalışabilecek, Yüksek kazanç hedefleyen ekip Üyeleri arıyoruz... • Haftada 3 gün full olarak çalışabilecek yada 6 gün full çalışabilecek, • İş yaşamına ilk adımı atıp, ken..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Ece İş Çözümleri

Outbound projemizde görevlendirilmek üzere ''Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi" takım arkadaşları aramaktayız. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar En az Lise mezunu, İletişim yeteneği güçlü, Diksiyonu düzgün, Çözüm odaklı çalışabilen, Takım çalışmasına yat..

İstanbul Anadolu / Tümü DENİZBANK

İş Tanımı: Mobil Satış Ekiplerimizde; sahada aktif bir şekilde KMH, SGK emekli maaş devri, otomatik ödeme, kredi, kredi kartı, POS ve sigorta satışı yapacak takım arkadaşları arıyoruz. Süreç ile ilgili tüm merak ettiğiniz sorular ve pozisyonu yakından tanımak için DenizdeK..

İstanbul Anadolu / Maltepe Mayt Sigorta

Allianz,Anadolu,Mapfre,Sompo,Groupama,Ergo ve T.nippon ekranlarına hakim segem sertifikalı küçükyalı semtine yakın iş arkadaşı arıyoruz..

İstanbul Anadolu / Tümü DENİZBANK

İş tanımı: Deniz’de Telefonda Satış Temsilcisi göreviyle Bankacılık kariyerinize ilk adımı atabilirsiniz. İŞKUR ile birlikte yaklaşık 2 yıldır Telefonda Satış Temsilcisi İşbaşı Eğitim Programını gerçekleştiriyoruz. Bu dönem 16.sini düzenleyeceğimiz programa bugüne kadar 250’e yakın kurs..

İstanbul Anadolu / Tuzla Cbn Lojistik Depolama Ve Dağıtım Aş.

*En az Myo mezunu, *Tercihen Sap kullanabilen *MS Office uygulamalarına hakim, *Müşteri odaklı çalışma anlayışına sahip, *Takım çalışmasına yatkın, *Lojistik Operasyon konusunda deneyimli *Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,..

İstanbul Anadolu / Tümü DENİZBANK

İş Tanımı: Mobil Satış Ekiplerimizde; sahada aktif bir şekilde KMH, SGK emekli maaş devri, otomatik ödeme, kredi, kredi kartı, POS ve sigorta satışı yapacak takım arkadaşları arıyoruz. Süreç ile ilgili tüm merak ettiğiniz sorular ve pozisyonu yakından tanımak için Denizdekariyer İ..

İstanbul Anadolu / Tuzla Aras Kargo

Aranan Temel Nitelikler En az Lise tercihen Önlisans mezunu Erkek adaylarda askerlik hizmetini tamamlamış MS Office programlarına hakim Kargo sektöründe kariyer hedefleyen İletişim yeteneği gelişmiş Ekip çalışmasına yatkın Müşteri ve sonuç odaklı çalı..