İstanbul Anadolu Temsilci İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Temsilci
İstanbul Anadolu / Tümü Ece İş Çözümleri

Şirket / İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz uluslararası bir tahsilat firması için çağrı merkezi sektöründe kariyer hedefleyen nitelikli 'Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcileri 'arayışımız bulunmaktadır. Aranan Nitelikler • En az Lise mezunu, • Çağrı merkezi deneyimi bul..

İstanbul Anadolu / Tümü Ece İş Çözümleri

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz ,Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız için ''Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi'' arayışımız bulunmaktadır. ARANAN NİTELİKLER; Tercihen Meslek Yüksek Okulu Turizm bölümlerinden mezun yada En az Lise Mezunu, Tercihen Çağrı Merkezi Turi..

İstanbul Anadolu / Tümü Ece İş Çözümleri

Inbound projemizde görevlendirilmek üzere ''Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi" takım arkadaşları aramaktayız. Aranan Nitelikler En az Lise mezunu, İletişim yeteneği güçlü, Diksiyonu düzgün, Çözüm odaklı çalışabilen, Takım çalışmasına yatkın, İs..

İstanbul Anadolu / Kartal Marmara Medya Grubu Gazete Ve Yayıncılık

• Minimum 6 ay telefon üzerinden satış deneyimi olan, • En az lise mezunu, • Girişken, konuşkan, diksiyonu düzgün, • İkna becerisine sahip, • Müşteri odaklı bakış açısı olan, • Tercihen REKLAMCILIK sektörü deneyimi bulunan bayan çalışma arkadaşları arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Apm Ahşap Parke

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; Tercihen İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden, En az lise mezunu, Üniverstenin ilgili bölümlerinde mezun, İnsan ilişkileri kuvvetli, İkna kabiliyeti yüksek, Satış ve müşteri odaklı, Diksiyonu düzgün, Prezentabl,..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Empark Teknoloji Yatırım A. Ş.

Günlük telefon trafiğini yürütmekte olduğumuz projelerimizde ''sekreter / müşteri temsilcisi'' olarak görev yapan dört kişilik kadromuzu büyütürken bizimle çalışacak beşinci takım arkadaşımızı arıyoruz. Çağrı merkezi tecrübesi olan adaylar yoğun tempomuza daha kolay ayak uyduracaklardır. Ofisimiz Bo..

İstanbul Anadolu / Ümraniye XEROX

Für unseren Standort in Istanbul – Ümraniye suchen wir, für den weltweit führenden Hersteller von Computer, Unterhaltungselektronik und Smartphones, engagierte telefonische Kundenbetreuer (m/w) für unser Inbound-Team für den schweizer Markt. Wir bieten: • Unbefristetes Arbeitsverh..

İstanbul Anadolu / Tümü SAHA DOĞRUDAN PAZARLAMA

İş Açıklaması • Sahada satış gerçekleştirmek. • Sahada markayı temsilen yüz yüze hizmet sunumlarını gerçekleştirmek. • Sahada müşteri ziyaretleri yaparak yeni üyeler kazandırmak, müşteri portföyünü genişletmek. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar TÜRKİYE’NİN LİDER TELEKOMÜNİ..

İstanbul Anadolu / Tümü DENİZBANK

İŞ TANIMI Mobil Satış Ekiplerimizde; sahada aktif bir şekilde KMH, SGK emekli maaş devri, otomatik ödeme, kredi, kredi kartı, POS ve sigorta satışı yapacak takım arkadaşları arıyoruz. Süreç ile ilgili tüm merak ettiğiniz sorular ve pozisyonu yakından tanımak için DenizBankik twit..

İstanbul Anadolu / Tümü Orion Sağlık Grup Tic Ltd. Şti

ORİON SAĞLIK, hedeflerine doğru ilerlerken başarıyı yakalayıp paylaşacak, aşağıdaki illeride Tıbbi Tanıtım Temsilcisi olarak çalışacak ekip arkadaşları aramaktadır. İstanbul-Avrupa İstanbul-Anadolu Tıbbi Tanıtım Temsilcileri • Takım Çalışmasına Yatkın ..