İstanbul Anadolu Temsilci İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Temsilci
İstanbul Anadolu / Maltepe Vizyon Emlak

MALTEPE ZÜMRÜTEVLER'DEKİ OFİSİMİZDE ÇALIŞICAK BAY BAYAN FARK ETMEZ SATIŞ DANIŞMANI ARANMAKTADIR..

İstanbul Anadolu / Pendik Aras Kargo

İş Tanımı Şubenin gelen ve giden kargo operasyonunu yürütmek. Şubenin telefon trafiğini yönetmek, gelen müşteri taleplerine gereken ilgi ve özeni göstermek, oluşan problemleri çözmek veya çözümüne destek olmak. Kargo gönderimi için şubeye gelen müşterileri karşılayarak kargo..

İstanbul Anadolu / Tümü Arena Telekomünikasyon

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamıza; - Sahada görev yapacak - Yüksek kariyer ve gelir hedefleyen - En az lise mezunu - Prezantabl - Diksiyonu düzgün - Ekip çalışmasına uyum gösteren - Bay / Bayan müşteri temsilcileri aranmaktadır. ..

İstanbul Anadolu / Tümü ÇETMEN MAĞAZALARI A.Ş.

Çetmen Mağazaları A.Ş. 33 mağazasıyla müşterilerine kaliteli ürün anlayışı ile güler yüzlü hizmet vermeye devam etmektedir. İnsan İlişkilerinde başarılı olmak Ekip çalışmasına uyum sağlamak Güler yüzlü olmak Dış görünüşe önem vermek Mobilya,Beyazeşya,tv,Bilgisaya..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

“Saha Satış Kadrolarımıza Güç Katacak ” yeni takım arkadaşları arıyoruz. Bilkent Holding e bağlı faaliyet gösteren Tepe Güvenlik A.Ş. 60.000 üzerinde kurulu sistemi ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen güvenlik firması olarak emin adımlarla ilerlemektedir. Tepe Güvenlik, kiş..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe DOĞUŞ ÇAY

GENEL NİTELİKLER * Üniversite mezunu olmak (tercih sebebi) * Hızlı Tüketim sektöründe tecrübesi bulunmak, (Ev Dışı Tüketim kanalında tecrübe sahibi kurumsal şiket ve holding , askeri ordu evleri çalışabilecek) * Dinamik çalışma ortamına ve esnek çalışma saatlerine uyum sağl..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Özay İletişim

İş Tanımı : Su arıtma sistemlerinde öncü firmamızda ofis bünyesinde randevu alarak çalışabilecek, Yüksek kazanç hedefleyen ekip Üyeleri arıyoruz... • Haftada 3 gün full yada 6 gün full olarak çalışabilecek, • İş yaşamına ilk adımı atıp, ken..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Demak Gıda

Firmamızın İSTANBUL ofisinde görevlendirilmek üzere ' Perakende Satış Sorumlusu & Horeca Satış Sorumlusu ( Hotel, Restaurant & Cafe )' aramaktayız. Aranan Nitelikler ; * Satış ve Tahsilat algısı olan * Diksiyonu düzgün ve prezantasyon niteliği bulunan * E..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe İkra Ucuzluk Pazarı

Yeni açılan mağazamıza; gelen müşterilerle ilgilenebilecek, mağazadaki diğer işlere yardımcı olabilecek takım arkadaşı alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Maltepe Direct Emlak

(BAŞVURULARINIZI LÜTFEN SİTEDEN YAPINIZ) İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA MEMNUNİYETİNİZ İÇİN DÜRÜST VE PROFESYONEL HİZMET İLKESİYLE SÜREKLİ BÜYÜYEN FİRMAMIZIN,MALTEPE VE KARTAL İLÇELERİNDE BULUNAN ŞUBELERİMİZDE VE PROJE SATIŞ OFİSLERİMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE, B SINIFI OTO EHLİYETLİ (TRAFİKTE ARAÇ..