İstanbul Anadolu Üst Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Üst Düzey Yönetici
İstanbul Anadolu / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıDANIŞMANLIĞINI YAPMIŞ OLDUĞUMUZ ÖZEL HASTANEMİZE HASTA HİZMETLERİ MÜDÜRÜ ARANMAKTADIR.BAŞVURULARINIZ UZMAN KADROMUZ TARAFINDAN DEĞERLENDİRİLİP İLGİLİ HASTANE YETKİLİLERİNE YÖNLENDİRİLECEKTİR.Aranan Nitelikler• Tercihen üniversite ..

İstanbul Anadolu / Tümü Alışan Şirketler Grubu

İş TanımıLojistik sektöründe lider konumda yer alan şirketimiz için, Bostancı' daki merkez ofisimizde görevlendirilmek üzere; Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Alanında en az 4 yıl deneyimine sahip, İyi derecede İngilizce bilen,..

İstanbul Anadolu / Tümü ÖZYAPAR ORM. ÜRN. LTD.ŞTİ.

İş TanımıBu sene orman ürünleri sektöründe 82.Yılını kutlayan firmamız için, Dudullu şubemizde görevlendirilmek üzere,  Aranan Nitelikler  Dış ticaret ve ithalat&ihracat mevzuatlarını bilen,koordine eden Yön..

İstanbul Anadolu / Tümü POLARKON METAL YAPILAR LTD.ŞTİ

İş TanımıYurt içi  ve Yurt dışı İnşaat ve Taahüt işleri yapan firmamızın, Şantiyelerinde görevlendirilmek üzere; Altyapı, üstyapı, betonarme ve çelik konstrsüksiyon yapılar, çatı ve cephe kaplamaları, ince işler, dekorasyon, elektrik ve mekanik tesisa..

İş TanımıSirketimiz Turkiyede yeni teknolojilerde ortopedide lider olup,15 yillik kurumsal altyapisini tamamlamis sirkettir.. Sirketimiz yuksek teknoloji urunlerden  hucresel ,rejenaratif,biyolojik ,ortopedik implantlarda 27 uluslarasi firmanin tek distrubutorudur.Bu ..

İş TanımıMaksimum hizmet, maksimum kalite ve maksimum verim vizyonuyla kurulan şirket, buhar cihazları ve vana satışlarının yanında mühendislik hizmetleri de sunmaktadır. Uzman mühendis ekibimizle sistemler konusunda proseslere yönelik özel çalışmalar da yapılmaktadır. ..

İş TanımıDanışmanlığını yaptığımız  otomotiv bayisinde genel müdürlük görevini üstlenecek; *Tüm iş akış süreçlerinde gerekli kontrolleri yapmak, *Pazarlama stratejilerini ve yönetim sistemlerini geliştirmek, *Finansal tabloları değerlendirmek ve gereke..

İstanbul Anadolu / Tümü Uğur Okulları

İş Tanımımaltepede özel eğitim kursu ve etüt merkezi için Aranan Niteliklereğitim ,tanıtım ve kayıt faaliyetlerini yürütecek..

İstanbul Anadolu / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıÇEKMEKÖY ŞUBEMİZE İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ ALINACAKTIR.Aranan NiteliklerÇEKMEKÖY ŞUBEMİZE İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ ALINACAKTIR..

İstanbul Anadolu / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıTam zamanlı müzik öğretmeniAranan NiteliklerEn az 2-5 yıl arası deneyimli..