İstanbul Anadolu Üst Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Üst Düzey Yönetici
İstanbul Anadolu / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıMALTEPEDE AÇILAN ÖZEL ÖĞRETİM KURSUNA MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCISI ALINACAKTIR..

İstanbul Anadolu / Tümü RECRUİTER HUMAN RESOURCES CONSULTANCY

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, perakende sektöründe faaliyet gösteren yabancı ortaklıklı müşterimiz için "Proje Müdürü" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur.   Şantiye mobilizasyonunun ve organizasyonunun sağlanması, Det..

İstanbul Anadolu / Tümü KOLSAN KOLTUK

İş TanımıHOTEL HAREKETLİ MOBİLYALARI ÜRETEN FABRİKAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE FİNANS MÜDÜRÜ ARANMAKTADIR  ..

İş TanımıDanışmanlığını Yapmakta Olduğumuz;Üretici-İhracatçı-Endüstriyel-Entegre Ev Tekstili Sektöründe faaliyet gösteren Kurumsal Firmanın Rusya Pazarlama Ülke Müdürü ve Bölge Müdürleri istihdam edilecektir.Yönetim Organizasyonda Ticari Genel Müdür Yar..

İstanbul Anadolu / Tümü TURKCELL SUPERONLINE ABONE MERKEZİ

İş TanımıTürkiye’ nin yenilikçi telekom operatörü Turkcell Superonline, bir Turkcell grup şirketidir. Kendi altyapısını kurmak üzere fiber optik yatırımlarına hız kesmeden devam eden Turkcell Superonline, Türkiye’de 1000Mbps’ye varan hızlarda internet erişim..

İstanbul Anadolu / Tümü Empatik İnsan Kaynakları

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz basım-yayın sektörünün önde firmalardan biri olan müşterimiz için ‘‘PAZARLAMA Yöneticisi " aramaktayız.  Müşterilerin ilgisini çekebilecek kitap ve yayın faaliyetleri(içerik, ürün tasarım v..

İstanbul Anadolu / Tümü EXELECT İŞE ALIM HİZMETLERİ

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz akaryakıt alanında faaliyet gösteren firmamızda görevlendirilmek üzere Dönemsel (04 Temmuz-29 Temmuz) olarak;   Resepsiyon ve santral görevlerinin yerine getirilmesi, Ofisteki içecekl..

İstanbul Anadolu / Tümü AUTON OTOMOTİV SAN TİC A.Ş.

İş TanımıCar Care (oto bakım) ürünleri sektöründe lider olan, ALMAN firması SONAX’ ın İstanbul, Ümraniye – Ataşehir TEM yan yol’ da bulunan TÜRKİYE MERKEZ SERVİSİ’ n de istihdam edilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahi..

İstanbul Anadolu / Tümü Akgel Yapı İnş. Tİc. Ltd. Şti.

İş TanımıKartal'daki projemiz BUTIQ Kartal ve elimizdeki diğer arsa stoklarınd gerçekleştireceğimiz projelerimizde satışta tam yetkili olacak gayrimenkul satış danışmanı arıyoruz. Arsa stoklarımızı değerlendireceğimiz diğer projelerimizde de beraber çalışabileceğimiz..

İstanbul Anadolu / Tümü Milenyum Eğitim Kurumlari

İş Tanımı2016-2017 eğitim öğretim yılında görevlendirilmek üzere Anadolu yakasında Fenerbahçe ve Çengelköyde bulunan okullarımızda görevlendirilmek üzere üniversitelerin Okul Öncesi Eğitimi ve Çocuk Gelişimi bölümlerinden mezun  Anaokulu öğretmenleri alınacaktır...