İstanbul Anadolu Yönetici Adayı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Yönetici Adayı
İstanbul Anadolu / Pendik Prosil Kaucuk Ltd Şti.

SİLİKON KALIP İMALATINDA ÇALIŞACAK. EL BECERİSİNE GÜVENEN SORUMLULUK SAHİBİ DİNAMİK EKİP ÇALIŞMASINA UYUM SAĞLAYABİLECEK. BAYAN ELEMAN...

İstanbul Anadolu / Ümraniye SPC GÜVENLİK VE DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ.

* Özel Güvenlik Sektöründe Yönetim Tecrübesine Sahip, * İnsan İlişkilerinde Başarılı ve İletişimi Kuvvetli, * Aktif Araç Kullanabilen, * Ümraniye Bölgesi' ne Yakın İkamet Eden, * Tercihen İngilizce Bilen, * Fizik ve Diksiyonu Kuvvetli, * Dış Görünüşüne Önem Veren,..

İstanbul Anadolu / Tümü GRATİS

İş TanımıAnadolu yakası mağazalarımızda Bölge Sorumlusu'na destek veren bu pozisyon için işin gerekleri ve adaylarda aranan özellikler şöyledir: •Mağaza yönetimi ile ilgili tüm sorumlulukları almak, •Günlük yapılması gereken işlemleri yürütmek ve i..

İstanbul Anadolu / Tümü Migros Ticaret AŞ.

İş Tanımıİşe alınacak adaylarımız 12 aylık 'Yönetici Yetiştirme Programı' katılımı sonrasında mağazalarımızda Yönetici olarak görevlendirilecektir.  Aranan NiteliklerÜniversiteden yeni mezun olmuş ve son 6 ay sigorta p..

İstanbul Anadolu / Tümü Migros

Üniversiteden yeni mezun olmuş ve son 6 ay sigorta primi yatmamış, Tercihen İşletme, İktisat ve Yönetim Bilimleri bölümlerinden mezun, Perakendenin dinamizmine ayak uydurabilecek, İnsan ilişkilerinde başarılı ve sonuç odaklı, Müşteri odaklı yaklaşıma sahip, Ekip çalışma..

İş TanımıÜretim  alanında her bölümde yetiştirilerek  yurt içi ve yurt dışı satışlar ile müşteri ilişkilerinde de çalışmalar yaptıktan sonra üretim bölümünde üst düzey pozisyonlarda görev alacak çalışma arkadaşları aranmaktadır.Aranan Nitelikler..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Ergunlar İnşaat Ve İş Makineleri

100 de100 Döner & Pide Ataşehir ve Küçükbakkalköy şubelerimize 3 restorantın sorumluluğunu alabilecek Ciro katkısı sağlıyacak Yeni müşteriler sağlıyacak Prezentanbl Güleryüzlü Esnek saaatlerde çalışabilecek en az 5 yıl tecrübeli Bay Bayan Personel ar..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Güntaş Zemin Teknik

*ÜMRANİYE/ŞERİFALİ 'DE firmamızda görevlendirilmek üzere ön muhasebe elemanı alınacaktır • Ofis ekipmanlarını hatasız kullanabilen • Benzer bir pozisyonda minimum 3 yıl deneyimli • En az lise mezunu • Disiplinli çalışma ortamına ayak uydurabilecek, dikkatli, düzenli..

İş TanımıBilişim sektöründe değer katan dağıtıcı olarak faaliyet göstermekte olan firmamızın gelişen gereksinimleri doğrultusunda satış organizasyonumuzda görevlendirilmek üzere tercihen bilişim sektöründe kanal yönetimi ve kurumsal teknoloji ürünlerinin bilişim firmalarına s..

İstanbul Anadolu / Tümü Etstur

İş TanımıYetiştirilmek üzere Yazılım Mühendisleri aramaktayız.Aranan Nitelikler• Üniversitelerin Bilgisayar, Yazılım veya ilgili bölümlerinden yeni mezun veya öğrenciliği devam eden• Gelişmeye açık, araştırmayı seven•..