İstanbul Avrupa Anketör İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Anketör

Kolektif Piyasa Araştırma Ve Danışmanlık firmasının aktif ilanlarına veya diğer Çağrı Merkezi Operatörü - Cati ilanlarına göz atabilirsiniz.Kolektif Piyasa Araştırma Ve Danışmanlık Çağrı Merkezi Operatörü - Cati ilanı için başvuru süresi d..

İstanbul Avrupa / Şişli Arveda Araştırma

Arveda Araştırma bünyesinde; Tam zamanlı çalışabilecek, Deneyimli & Deneyimsiz, En az orta öğretim mezunu, Yüksek kazanç hedefi olan, Güçlü iletişim becerisi ve ikna kabiliyetine sahip, Diksiyonu düzgün ve dış görünüşüne önem veren, Dinamik, enerjik, ..

İstanbul Avrupa / Şişli Matris Research Saha Hizmetleri Aş

Bilinen markalar hakkında tüketici davranışlarını alışkanlıklarını ölçmek üzere yaptığımız saha araştırma çalışmalarında, anket yapmak için görev almak üzere; • 18- 35 yaşlarında • Diksiyonu düzgün • Hızlı ve etkili iletişim kurabilen • Gülümsemeyi bilen, • Bilgisa..

İstanbul Avrupa / Tümü Survey

Pazar Araştırma Hizmetleri alanında faaliyet gösteren şirketimiz bünyesinde görevlendirilecek 'Saha Araştırmacıları(ANKETÖRLER) arıyoruz. Aranan Nitelikler; En az Lise mezunu; bay & bayan Deneyimli & deneyimsiz Güçlü iletişim becerisi ve ikna yeteneğine sahip..

İstanbul Avrupa / Tümü Bulgu Araştırma

saha araştırması yapan şirketimizde türkiye genelinde çalışabilecek seyahate engeli olmayan -Diksiyonu düzgün,İş disiplini olan,İkna kabiliyeti yüksek erkek 18-45 yaş arası çalışma arkadaşlarına ihtiyaç vardır. çalışmak isteyen arkadaşların(5545820426) nolu telefondan randevu alabi..

İstanbul Avrupa / Tümü Bulgu Araştırma

saha araştırması yapan şirketimizde türkiye genelinde çalışabilecek seyahate engeli olmayan -Diksiyonu düzgün,İş disiplini olan,İkna kabiliyeti yüksek erkek 18-45 yaş arası çalışma arkadaşlarına ihtiyaç vardır. çalışmak isteyen arkadaşların(5545820426) nolu telefondan randevu ala..

İstanbul Avrupa / Avcılar Zarinna Estetik

avcılarda açılan medikal ve güzellik salonumuza kendine güvenen anketörler aranıyor..

İstanbul Avrupa / Şişli Matris Research Saha Hizmetleri Aş

Matris Research Saha Hizmetleri Aş firmasının aktif ilanlarına veya diğer Saha Araştırmacısı ilanlarına göz atabilirsiniz.Matris Research Saha Hizmetleri Aş Saha Araştırmacısı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Tümü Move Up İnsan Kaynakları

Ankara için cep numarasından Emre Bey'i , İstanbul için ofis numarasından Aysun Hanım'ı isteyebilirsiniz. Sektördeki en büyük temizlik ve kozmetik firmalarından birinin , ürün tanıtımının yapılması ve dileyen müşterilere uygun fiyatlarla tanıtım amaçlı satış yapılması için, haftan..

İstanbul Avrupa / Şişli Fikir Araştırma

İstanbul genelinde, görsel medyada yayınlanan, gıda, temizlik, bilişim, elektronik, otomotiv, bankacılık ve birçok sektörlerde tüketim ürünleri üreten markaların hazırlık aşamasındaki reklamlarının beğeni düzeyini ölçmek amacıyla stüdyo, saha grup anket çalışmalarında bizimle çalışacak bay-bayan per..