İstanbul Avrupa Anketör İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Anketör
İstanbul Avrupa / Tümü Survey

Pazar Araştırma Hizmetleri alanında faaliyet gösteren şirketimiz bünyesinde görevlendirilecek Saha Araştırmacıları(ANKETÖRLER) aranıyor • Aranan Nitelikler; • En az Lise mezunu; bay & bayan • Deneyimli & deneyimsiz • Güçlü iletişim becerisi ve ikna yeteneğine sahip • İş..

Tam zamanlı ve Part time çalışabilecek, Deneyimli & Deneyimsiz, Yüksek kazanç hedefi olan, Güçlü iletişim becerisi ve ikna kabiliyetine sahip, Diksiyonu düzgün ve dış görünüşüne önem veren, Dinamik, enerjik, girişken, güler yüzlü ve iş disiplini olan Ekip çalışma..

İstanbul Avrupa / Tümü Bulgu Araştırma

telefonda anket yapacak arkadaşlara ihtiyac vardır çalışma isteyen arkadaşların canan hanımla iletişime geçebilirler GSM:05432807851..

İstanbul Avrupa / Fatih Artıbir Araştırma Ve Danışmanlık

Global Firmaların Pazar paylarını ölçmek için yapılan pazar araştırmalar da görevlendirecek ekip arkadaşı aranmaktadır. proje tipleri: * nokta çalışmaları *ürün testleri *Hane ziyaretleri Sabah 10:00 Akşam 18:30 arası..

İstanbul Avrupa / Tümü Kuantum Arastirma

Sahada Aktif olarak yüz yüze görüşmeler şeklinde Araştırma çalışmaları yapabilecek Bilgisayar ve Tablet pc kullanabilen tam zamanlı ve yarı zamanlı çalışma arkadaşları aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Tümü Pozitif Araştırma

Pazar ve Siyasi Araştırmalarda Saha da (HANE-İŞYERİ-MARKET) Yapılan Çalışmalar için Saha da Çalışabilecek ; -Diksiyonu Düzgün, -İkna Kabiliyeti Yüksek, -İş Disiplini Olan, -17-35 Yaş Arası, -Full Time - Part Time -Bay - Bayan ..

Firmamızın Çağrı Merkezi ve Saha Departmanlarında çalışmak üzere, -Diksiyonu düzgün, -İnsan ilişkileri kuvvetli, -İkna yeteneğine sahip, -Sorumluluk sahibi Part-Time veya Full-Time çalışacak, tecrübeli veya tecrübesi takım arkadaşları aramaktayız. ..

İstanbul Avrupa / Şişli Matris Research Saha Hizmetleri Aş

OFİS İÇİNDE TELEFONLA ANKET YAPABİLECEK TECRÜBELİ - TECRÜBESİZ 18- 40 YAŞ ARASI BAY - BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR MATRİS RESEARCH..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Metta Estetik

- DİKSİYONU DÜZGÜN GÜLER YÜZLÜ, - İŞ DİSİPLİNİ OLAN, - SAHA ÇALIŞMASINA AYAK UYDURABİLECEK, -EN AZ LİSE MEZUNU, - PART TİME VEYA FUUL TİME..(ÖĞRENCİ OLABİLİR) - BAKIRKÖY VE CİVARI İKAMET EDEN, - BAY BAYAN ANKETÖRLER, MAAŞ+PRİM+YOL+YEMEK i..

İstanbul Avrupa / Şişli Pozitif Araştırma

MECİDİYEKÖY OFİSİMİZ DE PAZAR ARAŞTIRMA ÜZERİNE TELEFON İLE YAPILAN ANKET ÇALIŞMALARINDA ÇALIŞABİLECEK ; -Diksiyonu düzgün, -İkna kabiliyeti yüksek, -Telefon ile konuşmayı seven, -17-35 yaş arası, -BAYAN Çalışma arkada..