İstanbul Avrupa Anketör İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Anketör
İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Beauty Check İstanbul

Gopaşada ikamet eden; Diksiyonu düzgün ve dış görünümüne özen gösteren, Güçlü iletişim becerisi ve ikna yeteneğine sahip, Ofis dışında çalışmaya istekli, Girişken ve güler yüzlü, Bay ve Bayan adaylar aranmaktadır. İŞ TANIMI: Projelerle ilgili e..

İstanbul Avrupa / Tümü Bulgu Araştırma

İstanbul genelindeki tüm hastanelerde ,doktorlarla yapılması planlanan anket çalışmamızda çalışacak anketör arkadaşlara ihtiyaç vardır. Çalışmada yer almak isteyen arkadaşların (5545820426)nolu telefondan iletişime geçebilirler...

İstanbul Avrupa / Tümü Vizyon Araştırma Danışmanlık

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL ULAŞIM ANA KONULU 2 AY BOYUNCA SAHA DA SÜRECEK ; ARAÇ SÜRÜCÜLERİNE YÖNELİK ÇALIŞMAMIZDA yer alabilecek; -18-55 yaş arası -Ofis dışı ve ekip çalışmasına istekli -En az lise mezunu -A..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Optimist Araştırma

Çeşitli araştırma projelerinde ofis içinde telefon ile görüşmeler yapmak üzere çalışma arkadaşları arıyoruz. Düzgün bir diksiyona sahipseniz, Konuşmaktan ve insanlarla iletişimden hoşlanıyorsanız Sorumluluk sahibi iseniz Takım çalışmasına yatkınsanız bu iş tam size gör..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü 44 Ajans

Projemiz TÜRKİYE"nin BÜTÜN İLLERİNDE ve İSTANBUL'un BÜTÜN İLÇELERİNDE , KOBİ lere yönelik 9 YILDIR hizmet veren, internet tabanlı TÜRKİYE'nin tek ve en büyük ticari platformudur. KOBİMPORT.com ve ALTINPORT.com çatısı altında 170 İL ve İLÇEYE AYRI AYRI ÖZEL POTLARIMIZIN SORUMLULUĞUNU DEVREDECEĞİMİZ..

İstanbul Avrupa / Tümü Girişim Araştırma

SAHADA PART TİME - FULL TİME ÇALIŞABİLECEK ANKETÖRLER ARIYORUZ..

İstanbul Avrupa / Tümü Vizyon Araştırma Danışmanlık

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL ULAŞIM ANA KONULU 2 AY BOYUNCA SAHA DA SÜRECEK ; TIR-KAMYON SÜRÜCÜLERİNE YÖNELİK ÇALIŞMAMIZDA yer alabilecek; -20-55 yaş arası -Ofis dışı ve ekip çalışmasına istekli -En az lise mezunu ..

İstanbul Avrupa / Şişli Demir Araştırma

tekel bayi ,içkili restorant,cafe bar,bakkal ve marketlere giderek ürün gözlemi, fiyat kontrolü, raf payları ,ürün bulunurluk ve ürün çeşitliliği gibi aylık peryodik olarak yaptığımız araştırmalarda görev alacak ekip arkadaşları aramaktayız .asgari ücret, yol, yemek ve sgk .not ilk 15 gün deneme sü..

İstanbul Avrupa / Tümü Survey

Pazar Araştırma Hizmetleri alanında faaliyet gösteren şirketimiz bünyesinde görevlendirilecek Saha Araştırmacıları(ANKETÖRLER) aranıyor • Aranan Nitelikler; • En az Lise mezunu; bay & bayan • Deneyimli & deneyimsiz • Güçlü iletişim becerisi ve ikna yeteneğine sahip • İş..

İstanbul Avrupa / Tümü Bulgu Araştırma

Türkiye genelinde yapılması planlanan otoyol projesinde anket yapabilecek çalışma arkadaşlarına ihtiyaç vardır.Çalışma 1 ay sürecektir. Çalışma boyunca,konaklama,yol,yemek ve sigorta şirketimiz tarafından karşılanacaktır Net maaş 1300 tl. olup artı primler ile birlikte ortalama kazanç 17..