İstanbul Avrupa Anketör İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Anketör
İstanbul Avrupa / Bakırköy Metta Estetik

- DİKSİYONU DÜZGÜN GÜLER YÜZLÜ, - İŞ DİSİPLİNİ OLAN, - SAHA ÇALIŞMASINA AYAK UYDURABİLECEK, -EN AZ LİSE MEZUNU, - PART TİME VEYA FUUL TİME..(ÖĞRENCİ OLABİLİR) - BAKIRKÖY VE CİVARI İKAMET EDEN, - BAY BAYAN ANKETÖRLER, MAAŞ+PRİM+YOL+YEMEK i..

İstanbul Avrupa / Tümü Bordo Araştırma

İSTANBUL ANADOLU ve AVRUPA Yakasında tüm ilçelerde devam eden projelerimize • 18-60 yaş arası • Sahada aktif olarak çalışacak • Belirtilen mağaza önünde giriş çıkış yapanlar ile görüşebilecek • Dikkatli ve düzenli çalışmayı seven • İş disiplini olan • Diks..

İstanbul Avrupa / Avcılar English Park Dil Okulu Avcılar Şubesi

AVCILARDA BULUNAN DİL OKULUMUZA - SAHADA AKTİF OLARAK ÇALISABİLECEK - KILIK KIYAFETİNE ÖZEN GÖSTEREN - DİKSİYONU DÜZGÜN - İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK - TAKIM ÇALISMASINA AYAK UYDURABİLECEK - BROŞÜR DAĞITIM ELEMANLARI ALINACAKTIR. AVCILAR CİVARINDA İKAMET EDENL..

İstanbul Avrupa / Şişli Bulgu Araştırma

avrupa yakası mecidiyeköyde ürün testlerinde çalışacak deneyimli deneyimsiz anketörler aranıyor iletişim nesrin hanım 5432807817..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Esteasia

esteasia medical estetik polikliniğimize satant başında broşür dağıtmak için maaş + primle çalışacak bay bayan anketör alınacaktır tam zamanlı veya yarı zamanlıda olabilir..

İstanbul Avrupa / Şişli Diyalog Araştırma

22 Yıldır Araştırma Sektöründe faaliyette olan Saha Veri Toplama Şirketi Diyalog Araştırma, Uluslararası bir markanın proje çalışmasında görev yapacak BAY / BAYAN ekip arkadaşları arıyor. Aranan nitelikler: - En az lise mezunu - Kişisel bakım ve görüntüsüne özen gösteren..

İstanbul Avrupa / Tümü Girişim Araştırma

SAHADA PART TİME - FULL TİME ÇALIŞABİLECEK ANKETÖRLER ARIYORUZ..

İstanbul Avrupa / Tümü Artıbir Araştırma Ve Danışmanlık

- 18-45 yaşları arasında - Diksiyonu düzgün / prezantabl - Ekip çalışmasına uygun - İkili iletişim'de kendine güvenen - Kariyer hedefi olan - Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen - Tam zamanlı / Yarı zamanlı çalışabilecek - Deneyimli / Deneyimsiz anket..

İstanbul Avrupa / Şişli Artıbir Araştırma Ve Danışmanlık

Artıbir Araştırma Ve Danışmanlık firmasının aktif ilanlarına veya diğer Saha Araştırma Personeli (Anketör) ilanlarına göz atabilirsiniz.Artıbir Araştırma Ve Danışmanlık Saha Araştırma Personeli (Anketör) ilanı için başvuru süresi dol..

Kolektif Piyasa Araştırma Ve Danışmanlık firmasının aktif ilanlarına veya diğer Saha Araştırmacısı - Anketör ilanlarına göz atabilirsiniz.Kolektif Piyasa Araştırma Ve Danışmanlık Saha Araştırmacısı - Anketör ilanı için başvuru süresi dolmu..