İstanbul Avrupa Asistan İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Asistan
İstanbul Avrupa / Bahçelievler Mae Grup

İşin Detayı BAKIRKÖY FLORYA ŞENLİKKÖY'de yer alan firmamız için, Tercihen deneyimli, 20-35 yaşları arasında, En az lise veya meslek yüksek okulu mezunu Microsoft ofis programlarına hakim Yazılı ve sözlü iletişim yönü kuvvetli diksiyonu düzgün ..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Gumsan Ltd

Şirketimize Arapça bilen Lise ve üstü bayan yönetici asistanı alınacaktır. Müracatların şahsen yapılması rica olunur...

İstanbul Avrupa / Bağcılar Kuvars Basım Kırtasiye Ve Promosyon

Kurumsal firmalara tanıtım ve promosyon malezemeleri tedariği yapan firmamıza Satış - Pazarlama üzerine yetiştirilmek üzere yönetici asistanı aramaktayız. * Planlı * Sabırlı * Yazılı ve sözlü Türkçe'yi iyi kullanabilen * İletişim kanallarına hakim * İnsiy..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Ayca Kuru Akademi

Stajyer olarak; part time çalışacak satış temsilcisi aranmaktadır. Stajyer maaşı ( asgari ücretin 1/3) + prim verilecektir ( asgari ücretin 1/3) Ofiste yemek yapma / yeme imkanı vardır...

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Mayers Yapı Mimarlik

- Asistanlık konusunda deneyimi olan, - Ofis uygulamalarını iyi derecede kullanabilen, - Sözlü ve yazılı iletişim yönü güçlü, - Planlama ve organizasyon becerisi gelişmiş, - Zamanı etkin kullanabilen, pratik. - Dikkatli ve özenli çalışma yöntemi olan, analitik düşünebil..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Kadirtaş Yapı

BAHÇELİEVLER BEYLİK DÜZÜNDE ÇALIŞICAK • Benzer bir pozisyonda deneyimli, • MS Office uygulamalarına hakim, • Diksiyonu düzgün, prezantabl, dış görünümüne özen gösteren, • Ön muhasebe işlemlerine hakim, • Avrupa Yakasında ikamet eden...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Colin Kimya A. Ş.

İkitelli OSB Mutsan Sanayi Sitesinde bulunan firmamızda yönetici asistanı / ofis sorumlusu olarak çalışmak üzere aranan niteliklerde çalışma arkadaşı arıyoruz. Aranan Nitelikler; - En az 3 yıl iş tecrübesi bulunan, - Lise veya yüksek okul mezunu, - Güleryüzlü ve diksiy..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Havali Cafe-Diyetdem

En az lise mezunu Tercihen sağlık sektöründe benzer pozisyonda deneyimi olan Hasta memnuniyetine odaklı çalışabilecek Takip yönü kuvvetli, iletişimi güçlü Güleryüzlü ve sabırlı İstanbul Beylikdüzü Yakuplu Gürpınar çevresinde oturan,..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Hair İnn Sac Ve Estetik Merkezi

Protez Sac Ve Sac Simulasyonu Firmasına; acil başlaması şartıyla eğitilmek üzere bayan kuaför asistanı (çırak) aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Eyüp ORGANİK KİMYA

GENEL NİTELİKLER Kemerburgaz lokasyonumuzda görevlendirmek üzere "Departman Asistanı" aramaktayız! · Yüksek okul veya üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, · İyi seviyede İngilizce bilgisine sahip, · En az 2 yıl benzer görev tecrüb..