İstanbul Avrupa Asistan İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Asistan
İstanbul Avrupa / Şişli House Of Desing

Merkezi Almanya'da bulunan firmamızın İstanbul ofisi için çok iyi derecede İngilizce ve Almanca bilen, tüm görüşme ve yazışmaları yapabilecek , prezantabl-genç-dinamik sekreter / asistan alınacaktır. İlgilenenlerin cv lerini göndermeleri rica olunur...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Nar Global Yatırım

Uluslararası yatırım ve proje pazarlaması yapan firmamızın genel merkezine, ofisimizi asiste edecek - telefon trafiğini düzenleyecek - ofis içi hizmette bulunacak (ikram - günlük temizlik vs) PREZENTABL + DİKSİYONU DÜZGÜN + ANALİTİK DÜŞÜNEBİLEN BAYAN sekreter çalışma arkadaşları arıyoru..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Emlak Acentesi

Firmamız içerisinde Broker 'a Özel Asistanlık yapabilecek ve Özel asistanlığın bilincine sahip yalnızca 1 kişi aranmaktadır. İstenen özellikler; Pc' de ve sosyal medyada aktif Office programlarına hakim Giyimine ve Diksiyonuna güvenen Tercihen Arnavutköy ..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Angel Med Travel

Sağlık sektöründe çalışmak üzere rusça ve ingilizce bilen , gelen raporları tercüme edecek , hasta yatışlarıyla ilgilenecek , bunların transferini gerçekleştirecek , seyahat engeli olmayan çalışma arkadaşları arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Şişli Bos İnsan Kaynakları

BOSPHORUS OUTSOURCING SERVICES İnsan Kaynakları Danışmanlığı ,Fuar ve Catering hizmetleri ile, Türkiye’de güvenilir bir iş ortağı olduğunu sürekli geliştirdiği kurumsal yapısıyla göstermektedir. Kurumların personel seçimindeki hassasiyetinin bilincinde olan, BOSPHORUS OUTSOURCING SERVICES, hizmet ve..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Nasroğlu

İngilizce bilen, Dönem dönem ihracat evraklarına (packing list,invoice) yardım edecek, İnsan ilişkileri, iletişimi güçlü, Takım çalışmasına uyum sağlayabilecek, Yetiştirilmek üzere ihracat satış asistanı aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Erbay İnvest Gayrimenkul

Beylikdüzü'nde faaliyet gösteren şirketimize ,aşağıdaki özelliklerde çalışacak SEKRETER , OFİS ASİSTANI arıyoruz. Aranan Nitelikler ; - İnsan ilişkilerinde başarılı, - Excel , World , Outlook ve OFİS programlarını iyi bilen, - Tercihen İngilizce Bilen - Prezent..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Mae Grup

İşin Detayı; BAKIRKÖY FLORYA ŞENLİKKÖY'de yer alan firmamız için, Kesinlikle deneyimli, 20-35 yaşları arasında, En az üniversite mezunu Tüm microsoft ofis programlarına hakim Yazılı ve sözlü iletişim yönü kuvvetli, Prezantabl, Diksiyo..

We are looking for an Executive Assistant who will work for BESTIMAGE. The responsibilities and the qualifications are mentioned below: Bachelor’s degree in a reputable university Min. 3 years of work experience in a dynamic work environment Good presentation and rep..

İstanbul Avrupa / Şişli Proaktif Danışmanlık Hizmetleri

GENEL ÖZELLİKLER • Önlisans veya lisans mezunu (Tercihen Büro Yönetimi , Adalet bölümlerinden) • Sekreterlik pozisyonunda en az 1 yıl deneyimi olan, • MS Office programlarını çok iyi bilen, • Santral ve telefon görüşmelerini yönetme becerisine sahip, • Ofi..