İstanbul Avrupa Asistan İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Asistan
İstanbul Avrupa / Fatih Makturk Turizm

Şirket / İş Tanımı: İstanbul Fatih' te yer alan ofisimizde operasyon yapabilecek asistan aranmaktadır. Aranan Nitelikler: •İngilizcesi iyi olan , •Turizm sektöründe daha önce çalışmış, •İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim becerisi yüksek, •..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Big Chefs

Big Chefs Cafe & Brasserie bünyesinde Küçük Armutlu’daki yeni Merkez Ofisimiz’de görev yapacak; • Tercihen Lise, Ön lisans, Lisans mezunu olan, • Yönetici veya ofis asistanlığı konusunda en az 1 yıl deneyimli • Tercihen İngilizce bilen • Ofis programlarını ve ofis ara..

Yeni açılan Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezine prezentabl, üniversite mezunu (tercihen Halkla İlişkiler mezunu), tüm ofis sorumluluğunu üstlenecek, güler yüzlü, organizasyon becerisine sahip, yeni iletişim teknolojilerine hakim, vizyon sahibi yönetici asistanı ivedilikle alınacaktır. (Ücret,..

Smartoffice’ in çalıştığı firmaların tüm ofis ihtiyaçlarını yüksek servis kalitesiyle sağlamak. Ofisin genel organizasyon ve düzeninden sorumlu olmak. · Mevcut firmaların tüm iletişimlerinde ilk kontak noktası olmak, · Profesyonel telefon cevaplama, bilgi alma ve yönlendirme işleml..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Smd Studio Mimari Danışmanlık Ve Gayrimenkul

GENEL NİTELİKLER - Ofisimiz Leventtedir. Ofisimize 1 araç ile ulaşabilecek yakınlıkta olunması, - Tercihen erkek aday olması ve askerlik ile ilişiğinin olmaması, - Tercihen Meslek Yüksekokullarının Emlak Yönetimi, Büro Yönetimi veya Sekreterlik, bölümlerinden mezun, - ..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Diş Hekimi Ayşegül Selçuk

Bakırköyde bulunan muayenehanemize TECRÜBELİ Diş hekimi asistanı aramaktayız. Çalışma saatlerimiz ; Hafta içi 09:30/19:00 Cumartesi 09:30/16:00..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Avl Producdions

yeni kurulan producdion şirketimize giyimine özen veren bakımlı güler yüzlü sadık yabancı dili olan gerçekden işe ihdiyacı olan bayan yönetici asistanı aranmakdadır..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Bos İnsan Kaynakları

BOSPHORUS OUTSUORCING SERVICES, hizmet verdiği iş ortaklarının profesyonel iş gücü istihdamını sağlamakta, aynı zamanda da istihdam ettiği personellerin yasal yükümlülüklerini üstlenerek insan kaynakları danışmanlığı, bordrolama, dönemsel ve esnek iş gücü temini hizmeti de sunmaktadır ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Erdaş Davet Salonu

beylikdüzünde bulunan davet salonumuza bu civarda ikamet eden cumartesi pazar çalışıp hafta içi izin kullanabilecek temizlik çay vs. işlerden sorumlu olacak bayan alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Alaz Tekstil

THE CASCA FİRMAMIZA STİLİST ASİSTANI ALINACAKTIR...