İstanbul Avrupa Asistan İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Asistan
İstanbul Avrupa / Şişli Smile İnstitute

Nişantaşı'nda bulunan diş kliniğimize tercihen bu alanda deneyimli,pratik ve hızlı düşünebilen,prezentabl,ekip çalışmasına ve yoğun tempoya uyum sağlayabilecek diş hekimi asistanı aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Turyap Bayrampaşa Uluyol Temsilciliği

En az 1 yıllık yönetici asistanlığı ve/veya ofis sorumluluğu tecrübesine sahip Tercihen üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Tercihen emlak ve/veya gayrimenkul satış ofisinde çalışma tecrübesi olan, Tercihen 20- 40 yaş arası bayan, Telefon trafiğini yönetebilen, ..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Onyedi Dış Ticaret Tekstil San. Ltd. Şti.

Bilgisayar kullanmasını bilen, E-Ticaret odaklı çalışacak yönetici asistanı aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Pika Konfeksiyon

Kağıthanede bulunan, konfeksiyon imalatı yapan firmamıza; -Yabancı dil (ingilizce) -Aktif araç kullanabilen. -Tecihen Üniversite mezunu, - MS Office programlarını kullanabilen, - Diksiyonu düzgün, dinamik ve öğrenmeye açık, ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Hankent Gayrimenkul & Arsa Ofisi

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; emlak danışmanı alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Tuana Dalış Merkezi Turkish Mivers

Bahçeşehir ve / veya yakınlarında ikamet eden, En az 2. Seviyede, Tüplü Dalış brovesi olan, Tercihen, üniversite öğrencisi ve ingilizce yazışabilecek, Dalış Eğitim Paketleri ve Tur Organizasyonları Satabilecek, Seyehat engeli olmayan, Kendisini evinde hissedeceği bir or..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Kutis Kutuculuk Amb San As

Ofset baskili karton kutu uretimi yapan firmamiza ambalaj sektorunde deneyimli, kagit, karton ve oluklu malzemeleri taniyan, imalat sureclerini bilen ve musterilerle iyi diyaloglara girebilecek musteri temsilcisi ve yonetici asistani alinacaktir. Gorevler: Siparislerin sisteme gir..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Orkun Şirketler Grubu

Aranılan Nitelikler; Orkun Şirketler Grubu bünyesinde (BEYLİKDÜZÜ) merkez ofisimizde görevlendirilecek olan; •İdari Asistan pozisyonunda, •Benzeri işde en az 3 sene aktif çalışmış olan, •Office programlarını etkin şekilde kullanabilen, •Personel işe alım takibini yöne..

Tercihen Lisans ve/veya Ön Lisans Mezunu Tercihen satış operasyonlarında 1-2 yıl deneyimi olan (İnşaat, Asansör, ve Otomotiv sektörü tercih nedenidir) MS Office programlarına hakim,Raporlama yapabilecek seviyede Excel kullanım bilgisi olan, Tercihen B sınıfı ehliyeti olan ve..