İstanbul Avrupa Asistan İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Asistan
İstanbul Avrupa / Sarıyer Ulusal Transfer

Sarıyer Büyükdere' deki ofisimizde pazartesi - cuma günleri arası 09:00 - 18:00 saatleri arasında çalışacak, klavyede hızlı yazı yazabilen, aktif olarak bilgisayar kullanabilen, öğretilecek programları hızlıca anlayabilecek, kullanabilecek, kendini teknolojiye..

İstanbul Avrupa / Eyüp Kılıçhan Yapı

*Telefon ve görüşme trafiğinin yürütülmesi, * Ofis iç ve dış bilgi akışının sağlanması, * Ön muhasebeye yönelik görevlerin gerçekleştirilmesi, * Yazışmaların takip edilmesi ve dosyalanması, * Uzun vadeli çalışmak isteyen bayan eleman aranıyor..

İstanbul Avrupa / Fatih Esas Grup Medikal Dental Ltd.

En az Lise mezunu, • 18-30 yaş arası Bay ve Bayan, . Tüm büro işlerini koordine edecek . Bilgisayarda sipariş, fatura ve ödemeleri girip takip edecek • Müşteri ile kaliteli ve kalıcı bağlılık oluşturabilecek, • Yeni müşteri kazanımı ve referans yöntemi ile iş planlamas..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Elma Yapı İnş.

30 Yıldır sektörün ileri gelen firmalarından olan Elma Yapı Bünyesinde Çalışacak ( Yetkin veya Yetiştirilmek üzere) Üniversitelerin işletme, halkla ilişkiler vb bölümlerinden mezun, Diksiyonu Düzgün, Prezantabl, Ofis Programlarına Hakim çalışma arkadaşı arıyoruz ..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Hastat

şirketimize bağlı nezih restoranımızda ekip çalışmasına yatkın uyumlu terbiyeli diksiyonu düzgün giyimine özen gösteren part time yada full time dinamik bayan çalışma arkadaşı alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Atlas İnşaat Emlak

Bina alım satım kiralama konusunda faaliyet gösteren firmamıza deneyimli bayan eleman alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Atlas İnşaat Emlak

Kurumsal firmamıza arsa ve daire satışı ve kiraya verme, ikna kabilyatı yüksek, 20 - 40 yaş arası, ehliyetli, aktif araba kullanabilecek bayan eleman alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Şişli Waitros Tekstil Turizm

Görev Tanımı; *İhracat yapan firmamız adına, farklı tedarikçilerden alınan ürünlerin depoya sevk edilmesi takibi. *Tedarikçi faturalarının firma adresine ulaştırılması konusunda takip. *Satın alma faturalarının fiyat kontrolünün yapılması *Yükleme çeki listelerinin hazırlanm..

İstanbul Avrupa / Başakşehir RAMMAR GROSS HİPERMARKETLERİ

İkitelli de bulunan Şirket Merkezimizin Satınalma Departmanında görevlendirilmek üzere; -En az Yüksekokul Mezunu, -Çalışkan, Titiz ve iş temposuna ayak uydurabilen, -İyi derecede Ms Office programlarını kullanabilen Çalışma arkadaşları aranmaktadır. Alibey..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Ansar Group

DIŞ TİCARET firmamızda çalıştırılmak üzere, iyi derecede ingilizce bilen,BAYAN İHRACAT OPERASYON ASİSTANI alınacaktır. GENEL NİTELİKLER • İyi derecede İngilizce bilen,(yazma-konuşma-okuma) • Yurtdışı yazışmaları yapabilecek ve telefonlara bakabilecek, • Microsoft Offi..