İstanbul Avrupa Asistan İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Asistan
İstanbul Avrupa / Bahçelievler Mae Grup

İşin Detayı; BAKIRKÖY FLORYA ŞENLİKKÖY'de yer alan firmamız için, Kesinlikle deneyimli, 20-35 yaşları arasında, En az üniversite mezunu Tüm microsoft ofis programlarına hakim Yazılı ve sözlü iletişim yönü kuvvetli, Prezantabl, Diksiyo..

İstanbul Avrupa / Güngören Playmax

İstanbul Güngören de toptan satış mağazamıza Kasada duracak ön muhasebe tutabilecek ve nebim programı kullanabilecek bir çalışma arkadaşı arıyoruz. Çalışma saatleri Sabah 08.30 Akşam 19:00..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Brc Test Ve Otomasyon Sistemleri

Yönetici asistanlığı ve ön muhasebe görevini üstlenecek bayan eleman alınacaktır. İş Açıklaması * Ofis içi ve dışı iletişimi sağlamak; Telefon, faks, posta, trafiğini yönlendirmek, * Gelen/Giden evrakları takip ve organize ederek ilgili birimlere ulaştırmak, * Ofis sar..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Trans İnşaat

Hadımköy Mahallesinde bulunan ofisimizde çalışmak üzere yönetici asistanı aramaktayız. Ofisimiz gayrimenkul danışmanlığı, arsa satışları ve mimari projelendirme ve uygulama alanlarında hizmet vermektedir...

İstanbul Avrupa / Güngören By Denim

ŞİRKET SAHİBİNİN ASİSTANI OLARAK ÇALIŞACAK VERİLEN İŞLERİN TAKİBİ YAPACAK ELEMAN ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Candanoğlu İnşaat

Esenyurt' ta bulunan şirketimizde çalışmak üzere ; Esenyurt bölgesine yakın ikamet eden, Yazılı ve sözlü iletişim becerileri ve temsil yeteneği yüksek, MS Office programlarını kullanabilen, Yöneticisinin iş planının hazırlayıp, takip edecek, ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Mes Metal

Metal sektöründe faaliyet gösteren şirketimizde görevlendirilmek üzere aşağıdaki özelliklere sahip, Yönetim Kurulu'na bağlı çalışacak “Üst Düzey Yönetici Asistanı” aramaktayız. En az lise mezunu (Tercihen lisans mezunu), Konusunda en az 3 yıl tecrübeli, Tercihen yabancı di..

İstanbul Avrupa / Şişli Level Gelişim Akademileri

Danışmanlık sektöründe hizmet sunan firmamız için; Sözel iletişim becerileri yüksek Mahremiyete önem veren Randevu programı oluşturma , süreç takibi, ve dosyalama konusunda çok titiz olan Benzer pozisyonda en az 3 yıl deneyimli En az önlisans mezunu Ön..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Sibel İstanbul Deri San. Ve Tic. Ltd. Şti.

*En az lise mezunu, *Tercihen ingilizce bilen *İyi derecede bilgisayar kullanabilen (MS Office) *Takım çalışmasına yatkın ve sorumluluk sahibi, *Düzenli ve Sistemli bir şekilde çalışabilecek *İnsan ilişkilerinde ve iletişimde başarılı, *Dinamik, güler yüzlü, *Prezentabl *Sekreterlik görevinde buluna..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Çadem Psikoloji

Merhabalar, Bakırköy'de bulunan kurumumuzda tam zamanlı asistan/sekreter çalışma arkadaşları aramaktayız. İletişimi kuvvetli, güler yüzlü, takım çalışmasına yatkın, esnek çalışma saatlerine uygun, en az ön-lisans mezunu olması tercih sebebidir...