İstanbul Avrupa Asistan İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Asistan
İstanbul Avrupa / Başakşehir Efendioğlu Granit İmalat

Firmamız İstanbul Başakşehir-Altınşehirde Faaliyet göstermektedir. Granitstone Markası altında 2.500 m2 Alana kurulu Mutfak&Banyo tezgahı üretimi yapmaktadır. Erkek Adayların Askerliğini Tamamlamış olması gerekmektedir. Firmamıza Bay&Bayan Yönetici Asistanı..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Map İhracat İthalat Tic. Ltd. Şti.

MÜMESSİLLİK OFİSİMİZE YETİŞTİRİLMEK ÜZERE İYİ DERECEDE İNGİLİZCE YAZIŞABİLECEK ÜNİVERSİTENİN İLGİLİ BÖLÜMLERİNDEN MEZUN BİLGİSAYAR OFİCE PROGRAMLARINI KULLANABİLEN TECRÜBELİ TECRÜBESİZ BAYAN ELEMAN ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Esenler Ersu Sandalye

Ersu sandalye toptan ve parekende ürün satışı yapan firma Firmamıza bayan çalışan eleman aranmakyadır. İnternet sitesinden anlayan microsoft ofice programlarından anlayan ve internet sitesi ve sahibinden sitesinden anlayan müşteri ile diksiyonu düzgün bayan elemanlar aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş İstanbul Güvenlik Ve Eğitim Hizmetleri

'ADEL YÖNETİM' FİRMAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; *BİLGİSAYAR PROGRAMLARINI İYİ DERECEDE KULLANABİLEN *EN AZ YÜKSEK OKUL MEZUNU *DİKSİYONU DÜZGÜN *ÖN MUHASEBE BİLGİSİ OLAN *PREZANTABL *SORUMLULUK SAHİBİ *PROBLEM ÇÖZME YETENEĞİNE SAHİP *ULAŞIM SORUNU ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Celly's Bayan Kuaföru

Yeni açılacak kuaför ve güzellik merkezi için bayan kuaförü aranmaktadır. İşinde ciddi ve kaliteli deneyimli arkadaşlar tercihimizdir...

İstanbul Avrupa / Fatih Tekafül Sigorta

En az lise mezunu, MS Office programlarını etkin bir şekilde kullanabilen, Diksiyonu düzgün, İnsan ilişkilerinde başarılı, problem çözme becerisi olan, Avrupa yakasında ikamet eden, Tercihen SEGEM belgesine sahip, İŞ TANIMI ..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Polat Kardseler Yapı Gayrimenkul

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; vasıflı vasıfsız bayan eleman alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Eser Puset Elektrik

Bebek araç gereçlerinde Türkiye genelinde yer alan lider markaların teknik servis hizmetini sunan şirketimize telefon ve mail akışını yürütecek deneyimli çalışma arkadaşı arıyoruz. Diksiyonu düzgün, sorumluluk sahibi, işini sevecek , ekip ruhuna sahip olanlarla uzun süre çalışmayı hedefliyoruz. İş..

İstanbul Avrupa / Fatih Çemberlitaş Hamamı

Çemberlitaş Hamamı'n da görev alacak 20-35 yaşlarında , Vardiyalı çalışabilecek, Yabancı dil olarak İngilizce bilen, Akıcı ve düzgün bir diksiyona sahip, İnsan ilişkileri kuvvetli, Müşteri memnuniyeti ve çözüm odaklı çalışmayı ilke edinen, Bilgisayar işletim progr..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Balkaya Okulları

BALKAYA OKULLARI Genel Tanım: Eğitim alanında emin adımlarla büyüyen, BALKAYA OKULLARI, Halkla İlişkiler Bölümüne uygun takım arkadaşları arıyor. * En az lise mezunu, * MS Office programlarını aktif kullanabilen, * Üst düzey söz..