İstanbul Avrupa Asistan İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Asistan
İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz mobilya sektörünün lider kuruluşlarından olan kurumsal müşterimiz için, Sefaköy lokasyonunda görev almak üzere ''Mağaza / Ön Muhasebe Asistanı'' arıyoruz. Genel Nitelikler: - En az lise mezunu, - Ön muhasebe bilgisine sahip,..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Medicalart

Bursa ve İstanbul Bakırköy şubeleri olan Medicalart Kliniğe çalışma arkadaşları arıyoruz. Kliniklerimizde hemşire görevlerine benzer şekilde doktor asistanlığı yapılacaktır. En az lise mezunu olmalıdır. Hizmet insan sağlığı ile ilgili olduğu için insan sağlığına ilgisi olan kişiler başvurmalıdır. İş..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Oz Group Ltd

Aradigimiz ozellikler; Minumum Orta seviye İngilizce bilmesi, Santral Kullanabilmesi, Ofis islerini yapabilmesi,( Misafirlere cay ikrami, Ofis düzeni vs... ) Microsoft Office Minumum Orta Derecede kullanabilmesi, Firma Yeri; 212 My Office Agaoglu Cali..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Pura Seta Tekstil

Moda sektöründe faaliyet gösteren Beylikdüzü'deki Tekstil firmamıza Yemek ve Ofis Genel temizliği konusunda görev alacak takım arkadaşı aramaktayız. İş tanımı : - 6 kişilik şirket personeline yemek yapılacak, - Ofisin genel temizliğinden sorumlu, - Çay , ..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Hamdil Gıda Organizasyon Tic Ltd Şti.

Dış ticaret için mal araştırma, mal temini , fiyat teklifi hazırlama ve sunma işlemlerini yapabilecek asistan çalışma arkadaşı aramaktayız...

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Antalya Homes Yapı Emlak

Fransızca satış yöneticisinin asistanlığını yapacak, web sitesi çevirileri, mail ve telefon trafiğini yönetecek, yapılması planlanan işlerin takibini yapacak 20-30 yaş arası personel arıyoruz. Ofis Taksim meydanındadır. Genel Nitelikler; * Fransızca eğitim görmüş, Fransızca yazışm..

İstanbul Avrupa / Güngören Kalem Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti.

En az lise mezunu, Güler yüzlü, diksiyonu düzgün, dinamik, pratik, insan ilişkilerinde başarılı, Özgüveni yüksek giyinmesini bilen prezantabl çalışma arkadaşı arıyoruz. Çalışma saatleri: haftaiçi:08.00-18.45 cumartesi:08.00-16.30 NOT: GELMEDEN ÖNCE ..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Nimet Sağlık Hizmetleri

Profesör doktor yanında çalışacak hasta karşılama, randevu planlaması, kayıt, takip, geri bildirim yapacak Tercihen yabancı dil bilecek Sosyal medyayı aktif olarak kullanabilecek Tercihen üniversite mezunu Dosya ve arşiv takibi yapacak Çalışma zamanını aktif olara..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Deha Bilişim Teknolojileri

Bilgisayar bilgisi olan,ikna ve iletişim kabiliyeti yüksek,çalışma azmi olan,görünümüne önem gösteren deneyimli bayan çalışma arkadaşı aranmaktadır. müracatlar cv ile ve bekir bey ile görüşülerek alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Şişli DENİZBANK

Deniz’de “Gişe Görevlisi” Eğitim Programı ile Bankacılık kariyerinize ilk adımı atabilirsiniz. İŞKUR ile birlikte ortaklaşa yürüttüğümüz İşbaşı eğitim programımızın 10 günü Deniz Akademi’de, 3 ayı da işbaşında uygulamalı olarak gerçekleşecektir.3 ay sonunda programımızdan başarılı olan kursiyerlerim..