İstanbul Avrupa Asistan İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Asistan
İstanbul Avrupa / Tümü DENİZBANK

Deniz’de Telefonda Satış Temsilcisi göreviyle Bankacılık kariyerine ilk adımı atabilirsiniz. İŞKUR ile birlikte yaklaşık 1 yıldır Telefonda Satış Temsilcisi İşbaşı Eğitim Programını gerçekleştiriyoruz. Bu dönem 10.sunu düzenleyeceğimiz programa bugüne kadar 200’e yakın kursiyer katıldı. İşbaşı eğiti..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Sesa Catering

Sesa Catering firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yönetici Asistanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Sesa Catering Yönetici Asistanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Sarıyer Terakki Catering

MYO mezunu, Tercihen insan kaynakları yönetimi alanında eğitim almış , Yetiştirilmek üzere, Ms office programlarına hakim, Raporlama yeteneği gelişmiş, Çalışkan, Özgüveni yüksek, Analitiği ve insan ilişkileri güçlü, Prezantabl, Dinamik ve enerjik..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Elegance Sigorta Aracılık Hizmetleri

Elegance Sigorta Aracılık Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Sigorta Ofis Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.Elegance Sigorta Aracılık Hizmetleri Sigorta Ofis Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Efe Uzlaştırma

Çalışma Saatleri: Hafta içi : 9.30 - 18.30 Cumartesi: 9.30 - 12.30 Sekreterya: - Aramalar yapacak ve gelen aramaları cevaplandıracak, - misafir karşılayacak, - posta kargo gibi işlerin takibini yapacak, - Gerektiğinde banka ve adliye işlerine..

İstanbul Avrupa / Fatih Çemberlitaş Hamamı

Çemberlitaş Hamamı'n da görev alacak 20-30 yaşlarında , Yabancı dil olarak İngilizce bilen, Akıcı ve düzgün bir diksiyona sahip, İnsan ilişkileri kuvvetli, Müşteri memnuniyeti ve çözüm odaklı çalışmayı ilke edinen, Bilgisayar işletim programlarını ve pos cihazlarını kul..

tekstil mumessil firmamiza; -33 yasini asmamis -mirco kullanabilen -ms ofice programlarini kullanabilen -canli,pozitif ve cozum odakli - musteri taleplerini ve siparslerin takibini yapacak -dikkali titiz ve duzenli calisan -muhasebe konusunda deneyimli..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Fors Bayrak

REKLAM SEKTÖRÜNDE DİJİTAL BASKI ÜRETİMİ YAPAN ŞİRKETİMİZE AŞAĞIDA Kİ ÖZELLİKLERE SAHİP PERSONEL ALINACAKTIR ARANILAN ÖZELLİKLER: - ÖNEMLİ !!!! 26 - 35 YAŞ ARASI ( DAHA KÜÇÜK VEYA DAHA BÜYÜK YAŞTAKİLER DEGERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR MÜLAKA..

İstanbul Avrupa / Avcılar Mikromaks Mühendislik

Mikromaks Mühendislik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yönetici Asistanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Mikromaks Mühendislik Yönetici Asistanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Avcılar Ab Marka Produksiyon

Ab Marka Produksiyon firmasının aktif ilanlarına veya diğer Web Tasarımcı ilanlarına göz atabilirsiniz.Ab Marka Produksiyon Web Tasarımcı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...