İstanbul Avrupa Asistan İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Asistan
İstanbul Avrupa / Şişli Happy İnsan Kaynakları

İş Açıklaması: Firmamızda istihdam edilmek üzere "İnsan Kaynakları Asistanı" arayışımız bulunmaktadır. -Pozisyonlar bazında CV’lerin filtrelenmesi, -Mülakat randevularının organizasyonu, -Görüşülen tüm adayların bilgilendirilmesi, -İşe alım süreci ile ilgi..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Happy İnsan Kaynakları

Happy İnsan Kaynakları firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yönetici Asistanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Happy İnsan Kaynakları Yönetici Asistanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Şişli İNKA İnsan Kaynakları

Engelli kadromuz kapsamında, şirketimiz bünyesinde bulunan muhasebe departmanına destek olabilecek, yetiştirilmek üzere, muhasebe asistanı pozisyonunda çalışacak, engellilik oranı %40 ve üzeri olan personel arayışımız bulunmaktadır. ARANAN NİTELİKLER 18-30 yaş aralığında , ..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Netlog Lojistik Grubu

Tedarik zinciri yönetimi, depolama, dağıtım, taşımacılık, uluslararası taşımacılık ve satın alma alanlarında faaliyet gösteren Netlog Lojistik Grubu, 74 deposu, 6,750 kadrolu personeli ve 2,780'in üzerinde özmal araç filosu ile kuru gıdadan, soğuk zincire, tekstilden, otomotive, kimyadan ilaç ve tek..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Bengi Dış Ticaret İnşaat A. Ş

Bengi Dış Ticaret İnşaat A. Ş firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yöneticisi Asistanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Bengi Dış Ticaret İnşaat A. Ş Yöneticisi Asistanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Mae İnşaat Ve Gıda

Mae İnşaat Ve Gıda firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yönetici Asistanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Mae İnşaat Ve Gıda Yönetici Asistanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Asil A. Ş

BALKAYA OKULLARI Genel Tanım: Eğitim alanında emin adımlarla büyüyen, önemli bir marka haline gelmek tek gayesi olan BALKAYA OKULLARI, Halkla İlişkiler Bölümüne uygun takım arkadaşları arıyor. * En az lise mezunu, * MS Office programlarını a..

İstanbul Avrupa / Sarıyer KOTON

Şirketimizin genel merkezinde değerlendirmek üzere; *Pozisyonun niteliklerine göre; Lise, Önlisans, Üniversite mezunu, *İŞKUR kayıtlı ve yasa gereği engelli kapsamında değerlendirilebilecek, *Engellilik derecesi %40 ve üzeri olan, *MS Office programlarını kullanabilen, ..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Ayti İnşaat

İNŞAAT SEKTÖRÜNDE ALTYAPI VE YOL İŞLERİ YAPAN FİRMAMIZA ASİSTAN ARANMAKTADIR. ÖZELLIKLE EHLİYETİ OLAN,İHALELERE GİREBEİLECEK,İHALE DOSYASI VE EVRAKALRINI HAZIRLAYABİLECEK,BANKALAR RESMİ KURUM VE KURLUŞLARLA EVRAK TAKİBİ VE YAZIŞMALARI YAPABİLCEK,İYİ DERECEDE WORD,EXEL VE DİĞER PROGRAMLA..