İstanbul Avrupa Asistan İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Asistan
İstanbul Avrupa / Başakşehir Sesa Catering

Şirket bünyemizde görevlendirilmek üzere '' Yönetici Asistanı '' aramaktayız. Yapılacak işin tanımı ; – Asistanlığını yaptığı yöneticisinin randevularını düzenlemek, günlük ziyaretçi trafiğini yönlendirmek, yönetmek ve ziyaretçilerin ağırlanmasından sorumlu olmak. –..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Nimet Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi

Profesör doktor yanında çalışacak hasta karşılama, randevu planlaması, kayıt, takip, geri bildirim yapacak Tercihen yabancı dil bilecek Sosyal medyayı aktif olarak kullanabilecek Tercihen üniversite mezunu Dosya ve arşiv takibi yapacak Çalışma zamanını aktif olara..

İstanbul Avrupa / Avcılar Ab Marka Produksiyon

WEB TASARIM YAPACAK, GOOGLE VE FACEBOOK REKLAM ÇALIŞMALARINDA BULUNACAK (SOSYAL MEDYA REKLAM ÇALIŞMASI) ,E-TİCARET SİTESİ YÖNETİMİ VE ÜRÜN EKLEME-ÇIKARMA VS ÇALIŞMAARII YAPACAK, DENEYİMLİ GRAFİK BİLGİSİ OLAN WEB TASARIMCI ARANIYOR DENEYİMLİ OLALAR TERCİH EDİLİR MÜRACAATLAR BU ..

İstanbul Avrupa / Tümü Abacı Giyim

EKİBİMİZE İŞİMİZİ GELİŞTİRMEDE BİZE YARDIMCI OLACAK TAM ANLAMIYLA TAKIM CALISMASINA UYGUN PREZENTABL AZİMLİ GAYRETLİ VERİLEN HEDEFLERE ULAŞMAK İÇİN ÇABALAYAN GAYRET EDECEK BİR ARKADAŞ ARIYORUZ. SOSYAL MEDYA SAYFALARIMIZI INSTAGRAM FACEBOOK TWITTER PINTEREST TUMBLR VE WEB SAYFAMIZI YÖNETECEK YÖNETİC..

İstanbul Avrupa / Şişli Vadisauna

Merhabalar, Telefonlara Bakabilecek Mail Atabilicek İş Takibi Yapabilcek Bayan Elemana İhtiyacım Vardir Saygılarımla... Şirketimiz Perpa Karsisi Metrobus Duragına 50 Metre Uzaklıktayız..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Mae İnşaat Ve Gıda

İşin Detayı Bahçelievler ve Bakırköy'de yer alan firmamız için, Tercihen deneyimli, Bahçelievler veya Bakırköy civarında ikamet eden, 20-30 yaşları arasında, En az lise veya meslek yüksek okulu mezunu Microsoft ofis programlarına hakim Yazılı ve sözl..

İstanbul Avrupa / Avcılar Ab Marka Produksiyon

ÇAĞRI MERKEZİNDE İN BOUND ÇAĞRI KARŞILAYACAK VE KARGO YAPACAK DENEYİMLİ ELEMA ARIYORYUZ. AVCILR CİVARINDA OTURANLAR TERCİH EDİLİR LÜTFEN BU SİTEDEN MÜRACAAT EDİNİZ -TELEFON İLE MÜRACATLAR KABUL EDLMEYECEKTİR MAAŞ 1750 TL + SİGORTA DIR..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Turkal Alüminyum

Fabrikamıza uzun zamanlar hizmet vericek 22-26 yaş arası iyi akıllı ve ahlaklı bir erkek asistan arıyoruz. Asistan tanımı şimdilik doğru olsada bu kişinin pozisyonu zaman içerisinde yükselerek değişecektir. İşin detaylarını Oğuzhan beyden öğrenebilirsiniz. İşe alınacak kişi Oğuzhan bey önderliğinde..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Kültür Hukuk Bürosu

Bakırköy Yeşilköydeki Hukuk Büromuzda Çalışmak Üzere; Ofis İşlerini ,Dava Dosyalarını ve Yazışmaları Takip Edebilecek Deneyimli Bayan Asistan Alınacaktır. Cumartesi Pazar Tatildir..

İstanbul Avrupa / Şişli Media Collective

Bilişim sektöründe kendisine ciddi bir yer edinmiş kurumumuzun gerek şirket içi gerekse danışmanlığı yürüttüğü kişi, kurum ya da kuruluşlarda yönetici asistanlığı yapmak konusunda DENEYİMLİ / DENEYİMSİZ ekip arkadaşları arıyoruz... İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar *Adobe Pho..