İstanbul Avrupa Mimar İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Mimar
İstanbul Avrupa / Bakırköy Mpo Mekansal Planlama Ofisi Ltd. Şti.

İstanbul /Bakırköy de bulunan ofisimiz için ' Mimar ' olarak görevlendirilmek üzere çalışma arkadaşı arıyoruz. • Özellikle konut projelerinde ofis çalışmaları deneyimine sahip, • Ruhsat projesi çizimi için imar mevzuatı ve ilgili yönetmelik hükümlerine hâkim olabilmek, • En az 5 y..

İstanbul Avrupa / Tümü Mae Grup

MAE Grup bünyeside; proje ve çalışmalarında görev alacak deneyimli ve yetiştirmek üzere "İÇ MİMAR" arıyoruz. Tercihen deneyimli, Kendini geliştirmek isteyen, Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun yada okuyan, (Ön lisans, lisans, yüksek lisans) Çalışma prensipleri..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Candanoğlu İnşaat

Şirketimizin projelerinde görevlendirilmek üzere, - Üniversitelerin iç mimarlık bölümlerinden mezun, - En az 3 yıl şantiye deneyimine sahip, - Projenin sonlandırılmasına kadar geçen sürede sorumluluk üstlenebilecek, - Projelerin teknik şartnamelere uygun ve planlanan s..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Şanpol Yapı A. Ş

3. HAVA LİMANI ŞANTİYESİNDE ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK, İNCE İŞLERDE UZMAN, EN AZ 5 YIL ŞANTİYE TECRÜBESİ OLAN, İYİ DERECEDE BİLGİSAYAR KULLANABİLEN MİMAR VEYA MÜHENDİS..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Özyurt Peyzaj

FİRMAMIZIN BAHÇEŞEHİR VE HADIMKÖY FİDANLIKLARI VE PROJE OFİSİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE PEYZAJ MİMARI veya ZİRAAT MÜHENDİSİ ARANIYOR. *ÜNİVERSİTELERİN PEYZAJ MİMARI veya ZİRAAT MÜHENDİSİ BÖLÜMLERİNDEN MEZUN *MESLEĞİNDE EN AZ 3 YIL TECRÜBELİ *İYİ DERECEDE MS OFFİCE, AUTOCAD,P..

İstanbul Avrupa / Şişli House Of Desing

Merkezi Almanya'da olan Uluslararası fuar organizasyonları ve fuar standları yapan firmamıza Türkiye ofisi için tasarım departmanına, Üniversitelerin mimarlik ve endüstri tasarimi bölümlerinden mezun ve Fuar Stand Tasariminda en az 3 yil tercübesi olan,gerekli programları bilen tasarımcılar alınaca..

İstanbul Avrupa / Esenler Kiralık Çadır Organizasyon

KİRALIK ÇADIR ORG.TİC.LTD.ŞTİ. Mimar-Mühendis-Teknik Ressam Şirket / İş Tanımı Bünyemizde bulunan Membran ve Çelik imalathanelerimizde günün getirmiş olduğu modern teknolojik donanım ve tasarım sistemleri ile her türlü dekoratif taşınabilir yapıların yanı sıra; Spor Yapıları, Tic..

İstanbul Avrupa / Eyüp Etiler Sera Botanik

Firmamız bünyesinde Kemerburgaz da fidanlık ve bahçe uygulamalarında çalışacak ehliyeti olan deneyimli deneyimsiz takım arkadaşları arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Tümü Mae Grup

MAE Grup bünyeside; proje ve çalışmalarında görev alacak deneyimli ve yetiştirmek üzere "İÇ MİMAR" arıyoruz. Tercihen deneyimli, Kendini geliştirmek isteyen, Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun yada okuyan, (Ön lisans, lisans, yüksek lisans) Çalışma prensipleri..

İstanbul Avrupa / Eyüp Av Yapı İnşaat

ŞANTİYE ŞEFLİĞİ AV YAPI TAAHHÜT LTD ŞTİ İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden en az deneyim 5 yıl olacak şekilde etkin liderlik vasıflarına sahip,ekip kurabilme ve yönetme tecrübesi olan.Her türlü hacim ve özellikteki projeyi gerçekleştirerek, koordine edeb..