İstanbul Avrupa Mimar İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Mimar
İstanbul Avrupa / Zeytinburnu M Öner Peyzaj İnş. Ltd. Şti.

YURT BİNASI ŞANTİYESİNDE ÇALIŞACAK BİNA İNŞAATI İŞİNDE DENEYİMLİ MİMAR ARANIYOR irtibat için : 05343908364..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Dekoset Çelik Kapı Mobilya

Mutfak Banyo Dolapları ve Çelik kapı imalat satışı yapan firmamıza özelikle mutfak konusunda deneyimli ölçüleri alıp imalata verip işi takip edebilecek B sınıfı ehiyetli iç mimar/ tekniker alınacaktır. İmalatımız davutpaşa topkapıdadır...

İstanbul Avrupa / Şişli House Of Desing

Merkezi Almanya'da olan Uluslararası fuar organizasyonları ve fuar standları yapan firmamıza Türkiye ofisi için tasarım departmanına, Üniversitelerin mimarlik ve endüstri tasarimi bölümlerinden mezun ve Fuar Stand Tasariminda en az 3 yil tercübesi olan,gerekli programları bilen tasarımcılar alınaca..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Altinoran Mimarlık

UYGULAMA KONUT PROJE ÇİZİMİ KONUSUNDA EN AZ 2 YIL DENEYİMLİ AUTOCAD 3 DS MAX PHOTOSHOP İDECAD PROGRAMLARINI ÇOK İYİ DERECEDE HAKİM İŞ DİSİPLİNİ OLAN TERCİHEN B SINIF EHLİYETİ OLAN MİMAR VEYA İNŞAAT TEKNİKERİ ÇALIŞMA ARKADŞLARI ALINACAKTIR..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Örnek Peyzaj

İş Tanımı İş yerimiz Beylikdüzü Vetrocity'de olup rahat bir çalışma ortamı sunmaktadır. Aranan Nitelikler Üniversite mezunu, Beylikdüzü'nde ikamet edebilecek, Genç bayan Arkadaşlarımızı arıyoruz..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Mercek Yapı

3ds max çizimi yapabilen Autocad kullanabilen Dış cephe giydirmesi yapabilen..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Sirkeci İnşaat A. Ş.

Beyoğlu'ndaki şantiyemize Autocad kullanabilen yeni mezun genç Tekniker, Mimar arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Nk İç Mimarlık

İş Tanımı Nk iç mimarlık olarak 2015 yılında faaliyete giren yeni bir firmayız. İç ve dış mimari olarak proje tasarım uygulama hizmetleri vermekteyiz. Aranan Nitelikler Üniversitelerin mimarlık, iç mimarlık, Endüstri ürünleri tasarımı, Grafik vb bölümlerinden mezun v..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa 3 As Dizayn Magaza Raf Ve Askılık Sistem

Avm ve mağaza sektöründe faaliyet gösteren firmamıza; - 3dmax, Vray, Autocad, Microsoft Office programlarına hakim, - Röleve alabilecek, - Seyahat engeli olmayan - Ehliyet sahibi (B sınıfı) - Askerlik ile ilişiği olmayan, - Bay çalışma arkadaşı,..

İstanbul Avrupa / Şişli Promes Mühendislik

Aranan Nitelikler; • Üniversitelerin Mimarlık ya da İnşaat Teknikerliği bölümlerinden mezun, • Proje, uygulama ve saha konularında en az 3 yıl tecrübesi olan, • İyi derecede Autocad, Photoshop ve MS Office programlarını kullanabilen, • Şantiye, merkez ofis ve idare ar..