İstanbul Avrupa Mimar İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Mimar
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Stand Tasarım Ve Dekorasyon

Fuar ve Showroom Hizmetleri yapan Beylikdüzü Yakuplu'da bulunan işyerimiz için ; 3D Max ; Autocad ; Sketchup programlarını kullanabilen ; Tercihen İlgili bölümlerden mezun dinamik ve çözüm odaklı çalışabilecek ekip arkadaşları alınacaktır. Sgk + Yemek + Servis..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Dizayn Akustik

Alçıpan, asma tavan, alçı boya, parke işlerinde tecrübeli, şantiyelere teklif verebilecek, hak ediş yapabilecek 25-35 yaş arası bayan iç mimar aranıyor. Not: Enaz 3 4 Yillik mimar veya ic mimar arkadaslar başvursun .telefon görüşmelerinde vede teklif aşamasında deneyimli olması bizim i..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Kırıklar İnşaat

Kırıklar İnşaat firmasının aktif ilanlarına veya diğer Mimar ilanlarına göz atabilirsiniz.Kırıklar İnşaat Mimar ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Çankaya Mimarlık Tic. Ltd. Şti.

Çankaya Mimarlık Tic. Ltd.Şti. iş ilanları Mimar Çankaya Mimarlık Tic. Ltd.Şti. İş Tanımı Mimari projelerin tasarım ve sunumlarının yapılması, Belediyelere teslim süreçleri, imar mevzuatı vb konularında gerekli çalışmaların yapılması Uygulama ve detay projelerinin hazırlanması, Dekorasyon projelerin..

İstanbul Avrupa / Fatih Mimaria Mimarlık

Mimaria Mimarlık firmasının aktif ilanlarına veya diğer Mimar ilanlarına göz atabilirsiniz.Mimaria Mimarlık Mimar ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Eyüp Etiler Sera Botanik

KEMERBURGAZ FİDANLIĞIMIZDA ÇALIŞACAK BAY PEYZAJ MİMARI TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ...

İstanbul Avrupa / Sultangazi Adalı Cam Dekorasyon

Üniversitelerin mimarlık. mühendislik ve teknik öğretmenlik bölümlerinden mezun, Keşif, metraj ve şantiye konularında tecrübeli, Detay,malzeme ve uygulama konularına üst düzey hakim, Alanında en az 3 - 5 yıl deneyimli, Autocad, 3dmax ve ofis programlarını kullanabilen, ..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Gürçam Fidancılık

Büyükçekmece'de bulunan fidanlığımızda çalışmak üzere, - Üniversitelerin Peyzaj Mimarlığı yada Ziraat Mühendisliği bölümlerinden mezun - Benzer pozisyonda minimum 2 yıl deneyimli,bitki bilgisi olan - Askerliğini yapmış - Aktif araç kullanabilen - Başarı odaklı v..