İstanbul Avrupa Mimar İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Mimar
İstanbul Avrupa / Tümü Brc Mimarlık Ve Dekorasyon

BRC MİMARLIK VE DEKORASYON Firmamızın Ortaköy’de bulunan ofisinde çalışmak üzere proje ve tasarımda kendine güvenen mimar veya iç mimar ekip arkadaşları aranmaktadır . İLETİŞİM Tel : 0216 496 16 11 Fax : 0216 419 76 92 ÖZGÜR BULUT Tel : 0532 364 28 06 ..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Turkuaz Tanıtım

EN AZ 5 YIL DENEYİMLİ AUTOCAD VE 3D PROĞRAMLARINI İYİ DERECEDE BİLEN KEŞİF METRAJ VE EVRAK TAKİBİ İŞİNİ YÜRÜTEBİLECEK BAY MİMAR ARKADAŞLAR ARAMAKTAYIZ.. İLGİLENEN ARKADAŞLARIN CEP TELEFONUNDAN VEYA MAİL OLARAK ULAŞMALARINI RİCA EDERİZ... LÜTFEN YUKARIDAKİ KRİTERLERE SAHİP ..

İstanbul Avrupa / Şişli House Of Desing

Merkezi Almanya'da olan Uluslararası fuar organizasyonları ve fuar standları yapan firmamıza Türkiye ofisi için tasarım departmanına, Üniversitelerin mimarlik ve endüstri tasarimi bölümlerinden mezun ve Fuar Stand Tasariminda en az 3 yil tercübesi olan,gerekli programları bilen tasarımcılar alınaca..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Mpo Mekansal Planlama Ofisi Ltd. Şti.

İstanbul /Bakırköy de bulunan ofisimiz için ' Mimar ' olarak görevlendirilmek üzere çalışma arkadaşı arıyoruz. • Özellikle konut projelerinde ofis çalışmaları deneyimine sahip, • Ruhsat projesi çizimi için imar mevzuatı ve ilgili yönetmelik hükümlerine hakim olabilmek, • En az 2 y..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık

Danışmanlığını yaptığımız Kent ve Okul Mobilyaları imalatını yapan firmamız için Mimar alınacaktır. 1. Üniversitenin Mimarlık bölümünden mezun 2. Tasarım kabiliyeti yüksek 3. Autocad , 3dMax programlarını çok iyi derecede kullanabilen(V-ray de render alabilen) 4. Mimar..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Ken Yapı Mimarlık-Tunç Mimarlık

FUAR SEKTÖRÜNDE DENEYİMLİ 3D MAX BİLEN İŞ DİSİPLİNİ OLAN DİKSİYONU DÜZGÜN EKİP ÇALIŞMASINA UYUMLU İMALAT TAKİBİ YAPABİLECEK TASARIMCI MİMAR ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Dizayn Akustik

Alçıpan, asma tavan, alçı boya, parke işlerinde tecrübeli, şantiyelere teklif verebilecek, hak ediş yapabilecek 25-35 yaş arası bayan iç mimar aranıyor. Not: Enaz 3 4 Yillik mimar veya ic mimar arkadaslar başvursun .telefon görüşmelerinde vede teklif aşamasında deneyimli olması bizim i..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Özyurt Peyzaj

FİRMAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE PEYZAJ MİMARI veya ZİRAAT MÜHENDİSİ ARANIYOR. *ÜNİVERSİTELERİN PEYZAJ MİMARI veya ZİRAAT MÜHENDİSİ BÖLÜMLERİNDEN MEZUN *MESLEĞİNDE EN AZ 3 YIL TECRÜBELİ *İYİ DERECEDE MS OFFİCE, AUTOCAD,PHOTOSHOP ve LUMİAN KULLANABİLEN *İLETİŞİM YÖNÜ K..

İstanbul Avrupa / Şişli Cnk Mimarlık

Mecidiyeköy / Şişli'deki ofisimizde birlikte çalışacağımız * En az 2 yıl deneyimli * Tasarım gücü yüksek * İmar yönetmeliğine, uygulama projesi çizimine ve detay çözümlerine hakim * Proje takibi ve farklı disiplinler arası koordinasyonu yapabilen * AutoCAD ve Ms ..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Nehirce İnsan Kaynakları Ve Otomasyon

Firmamızda Değerlendirilmek üzere, mimari uygulama projeleri ile detay çözümleri üretebilen, sorumluluğundaki proje ve ekibi yönetebilecek, müşteri ilişkilerinde, proje planlamada ve özellikle teknik detaylandırmada deneyim sahibi takım arkadaşları aramaktadır. Üniversitelerin mimarlık..