İstanbul Avrupa Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Orta Düzey Yönetici

İş TanımıYükseğe taşıyan, yüksekte çalışan, İspanyol Encomat cephe asansörü ve platformları ile Pinternal kule vinçlerinin yurtiçi ve yurtdışı satış ve kiralama işini 10 yıla yakın sürdürerek sektörünün ilk sıralarında yer alan şirketimiz için;Aranan Nitelikle..

İş Tanımı  Danışmanlığını yapmakta olduğumuz kendi sektörünün lider firması için Mali Raporlama Yöneticisi pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur.   Şirketin aylık konsolide yönetim bilançosu ve dipnotlarının hazırlanmas..

İstanbul Avrupa / Tümü RENA İNŞAAT SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

İş TanımıGenellikle Restorasyon uygulamaları yapan Şirketimize Teknik Genel Müdür Yardımcısı aranmaktadır.Aranan Nitelikler İnşaat Yüksek Mühendisliği veya Yüksek Mimarlık eğitimi almış, alanında uzmanlaşmış, İn..

İş Tanımı Birimin ekipman ve personel yönetiminin sağlanması, Çalışanlar arasında takım ruhunun oluşturularak, motive edici çalışma ortamının yaratılması, Müşteri beklentilerini en iyi şekilde algılayarak, sürekli müşteri memnuniyetinin sağlanması ve..

İstanbul Avrupa / Kağıthane CMC - Customer Management Center

GENEL NİTELİKLER İleri derecede İngilizce bilen, Lisans mezunu olmak, Otomotiv sektöründe deneyimli, Çağrı merkezi sektöründe minimum 4 yıl deneyime sahip olmak, 2 yıl yönetim tecrübesine sahip olmak, Ekip ve operasyon yönetimi konusunda deneyimli olmak,..

İstanbul Avrupa / Şişli Genser güvenlik sistemleri a.ş

1995 yılından itibaren güvenlik sektöründe, Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarına başarıyla hizmet veren öncü firmamızın Pazarlama departmanında görevlendirilmek üzere, Aranan Nitelikler Şirketin büyüme stratejileri doğrultusunda, pazarlama faaliyetlerini yürütecek,..

İstanbul Avrupa / Tümü GEZİ HOTEL BOSPHORUS

İş TanımıTaksim Bölgesinde bulunan otelimiz için takım arkadaşı aramaktayız.Aranan Nitelikler*Tercihen MYO veya üniversitelerin Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun ,*Benzer pozisyonda en 2 yıl otel tecrübesine sahip,*Mesleki ..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, ülkemizin önde gelen özel eğitim kurumlarından birisi için Muhasebe Müdürü pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur.   Satış faturaların düzenlenmesi takibi ve kayıtlara alınması, ..

İstanbul Avrupa / Tümü SEYİDOĞLU GIDA

İş TanımıŞirketimiz bünyesinde "KURUPASTA VE YARDIMCILARI" olarak görev yapacak aşağıda belirtilen niteliklere sahip, - Üretiminde aktif rol alabilecek - En az 4 yıl deneyimi bulunan - Ekip çalışmasına yatkın - Askerlik hizmeti..

VERITAS ACT -SAT - Kurslari ve Yüksek Öğrenim Danismanlik Firmasi IB , AP , Sat , ACT kurslari vermekteyiz. 12 yillik firma olarak, her yil büyüyerek ilerlemektedir. Ofislerimizde Egitim Planlama konularında bize yardımcı olacak arkadaslara ihtiyacimiz vardır. ..