İstanbul Avrupa Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Orta Düzey Yönetici
İstanbul Avrupa / Tümü SİNPAŞ YAPI END. VE TİC. A.Ş.

İş TanımıSinpaş Yapı projelerinde görevlendirilmek üzere Pazarlama Müdürü aramaktayız.Pozisyona başvuracak adayların sağlaması gereken özellikler aşağıdaki gibidir.   Bu göreve getirilecek kişi; Merkez paz..

İstanbul Avrupa / Tümü Tepe Emlak

İş TanımıAVM sektörünün  ilk kuruluşlarından  olan  ve  yöneticilik, danışmanlık  konularında öncülük  eden şirketimizde görevlendirilmek üzere Kiralama Yöneticisi istihdam edilecektir.   Şirket bünyesinde bulunan  projelerin ticari alanların kiralama  ..

İş TanımıBayan ayakkabı sektöründe zincir mağazalar olarak faaliyet göstermeyi hedefleyen İlvi ayakkabı' da , E-Ticaret tarafında yönetici olabilecek çalışma arkadaşları aranmaktadır.     Proje bazında gerekli koordinasyon ve iletişimi kurarak  ..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıAVRUPA'NIN TANINMIŞ MARKALARINA DENİM AĞIRLIKLI DOKUMA PANTOLON ÜRETİMİ VE İHRACATI YAPAN FİRMAMIZA, KESİM-ÜTÜ PAKET-MODELHANE-KALİTE GÜVENCE DEPARTMANLARININ KOORDİNASYONUNU SAĞLAYACAK İŞLETME MÜDÜRÜ ARIYORUZ.Aranan Nitelikler-ÜNİVERS..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, ülkemizin önde gelen özel eğitim kurumlarından birisi için Muhasebe Müdürü pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur.   Satış faturaların düzenlenmesi takibi ve kayıtlara alınması, ..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz bilişim sektöründe faaliyet gösteren bir müşterimiz için insan kaynakları müdürü pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur.   Kurum politika ve hedefleri doğrultusunda insan kaynakları fonksiyonlarının yön..

İş Tanımıİstanbul Başakşehir bölgesinde bulunan Salon Venedik Sular vadisi Düğün-Organizasyon salonumuzda Satış&Pazarlama yetkilisi çalışma arkadaşları aramaktayız.Aranan NiteliklerHizmet kalitesi ve çeşitliliği ile İstanbul Başakşehir'deki..

İstanbul Avrupa / Tümü İSTANBUL GÖNEN HOTEL

İş TanımıBİZ; MİSAFİRLERİMİZE ÇALIŞANLARIMIZDAN YANSIYAN MUTLULUĞU SUNUYORUZ... Yenibosna'da bulunan İSTANBUL GÖNEN OTEL (305 oda  - 5 yıldız) işletmemizde istihdam edilmek üzere ''ÖNBÜRO MÜDÜRÜ'' arayışımız bulunmaktadır. Aranan N..

İstanbul Avrupa / Tümü Faruk Güllüoğlu

İş Tanımı1871’den beri devam eden geleneği, çağın bilgi ve teknolojisi ile birleştirerek 1993’den beri geleceğe taşıyan Faruk Güllüoğlu önce İstanbul’da kalıcı bir marka inşa etmek, daha sonra ise tüm dünyanın bildiği bir isim olmak için çalışmalarına ara ve..

İş TanımıPerakende sektörüne satış destekleme ürünleri konusunda hizmet ve ürün temin etmekte olan HMK A.Ş. (www.hmkas.com), sektörünün lideri konumundadır.Müşterilerimiz, tedarikçilerimiz, çalışanlarımız ve sosyal paydaşlarımızla iş yapma şeklimiz firma değerlerimizin ..