İstanbul Avrupa Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Orta Düzey Yönetici

İş Tanımı  2003 yılından bu yana inşaat sektöründe, nitelikli üst yapı projelerinde faaliyet gösteren lider firmamız için " PAZARLAMA YÖNETİCİSİ " arıyoruz.   Çalışma Yeri: Merkez Ofis (Altunizade)..

İstanbul Avrupa / Tümü AHK İNŞ.TURZ.DEK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ

İş TanımıAHK bünyesinde İstanbul Avrupa Yakasında bulunan şantiyemizde  görevlendirilmek üzere Proje Müdürü takım arkadaşı arıyoruz.   Proje bütçesinin oluşturulması, planlanması ve gerçekleşmeler ile birlikte kontrol edilmesi..

İstanbul Avrupa / Tümü ADAŞ GİYİM SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

İş Tanımıİstanbul-Bağcılar-Güneşli de yerleşik firmamız 1993 yılından beri tekstil sektöründe hizmet vermektedir. 24 ülkeye 40' ın üzerinde dünyanın seçkin markalarına örme kumaştan mamül bayan, erkek ve çocuk giyimi imalat ve ihracatı yapmaktadır. Firmamız so..

İstanbul Avrupa / Tümü 4A UNLU MAMÜLLER SAN.VE LTD.ŞTİ.

İş TanımıGörevinde minimum 2 yıl deneyimli, Müşteri memnuniyeti odaklı, Servis operasyonunun tüm sorumluluklarını üstlenebilecek, Verilen hedefler dogrultusunda  takimi doğru yönlendirebilecek, İletişimi güçlü, insan ilişkilerinde ..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, ülkemizin önde gelen özel eğitim kurumlarından birisi için Muhasebe Müdürü pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur.   Satış faturaların düzenlenmesi takibi ve kayıtlara alınması, ..

İş TanımıMOBİLYA SEKTÖRÜNDE SÜNGER VE DÖŞEME MALZEMESİ İMALAT-SATIŞ VE PAZARLAMA YAPAN ŞİRKETİMİZİNGÜNEŞLİ MERKEZ OFİSİ,SATIŞ BÖLÜMÜNDE GÖREVLENDİRİLECEK,TELEFONLA SİPARİŞ ALACAK,İRSALİYE VE FATURALAMA İŞLEMLERİNİ YÜRÜTECEK,BİLGİSAYAR KULLANABİLEN,ÖN MUHASEBE BİLGİSİNE ..

İstanbul Avrupa / Tümü Arts Hotel Istanbul Bosphorus

İş TanımıHarbiye bölgesinde  hizmet veren konsept  otelimizde görevlendirilmek üzere tecrübeli Housekeeper alınacaktır.Aranan NiteliklerÜniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun (Tercihen Turizm ve Otelcilik)Benzer bir işletmede en..

İstanbul Avrupa / Tümü DAMLA İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıKurum ve Evlere hizmetli yerleştirme konusunda faaliyet gösteren firmamız da görevlendirilmek üzere, tam zamanlı "Takım Lideri" aranmaktadır. - Firma içi ekip çalışmasını kontrol edecek ve performanslarının artırılması konusunda yardımcı olacak,- Fi..

Aranan Nitelikler Üniversitelerin Harita ve Kadastro Mühendisliği, Geomatik Mühendisliği veya Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümlerinden mezun. Numarataj uygulamalarında deneyimli, Autocad, Netcad, Autocad programlarından en az birini  iyi de..

İstanbul Avrupa / Tümü Konyalı Saat

İş Tanımı-Sorumlu olduğu mağazanın tüm iç ve dış organizasyonunu gerçekleştirecek, Müşteri memnuniyetini sağlayacak, -Çalışanların belirlenen prensiplere uygun olarak görevlerini yürütmesini sağlayacak ve satış performansını arttıracak, -Verilen satış hedefler..