İstanbul Avrupa Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Orta Düzey Yönetici
İstanbul Avrupa / Tümü RETAJ HOTELS AND HOSPİTALİTY

İş TanımıTurizm sektöründe faliyet gösteren  İstanbul Avrupa yakasındaki 5 yılıdız Otelimizde görevlendirilmek üzere, ' SALES EXECUTİVE ' pozisyonu ile çalışacak takım arkadaşı arıyoruz. Aranan Niteli..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Üretici-Endüstriyel-Entegre Tekstil Kumaş firmasının fabrika yönetiminde Fabrika Müdürü-İşletme müdürü olarak görev alacak, Tercihen Tekstil Mühendisi kökenli yönetici istihdam edilecektir. -Fabrikanın ve iletmenin tüm üretim..

İstanbul Avrupa / Tümü SmartPRO Bilgisayar Akademisi

İş TanımıFirmamızın tüm finansal altyapısını oluşturup yönetebilecek ,devlet kurumları ile tüm ilişkileri düzenleyecek  ve hukuki süreçlerimizi yönetecek ''Mali Ve İdari İşler Yöneticisi'' arıyoruzAranan Nitelikler• Üniversitelerin M..

İstanbul Avrupa / Tümü SİNPAŞ YAPI END. VE TİC. A.Ş.

İş TanımıSinpaş Holding grup şirketlerinde Mülk Gayrimenul bünyesinde görevlendirilmek üzere 'Pazarlama Müdürü' aramaktayız.  Başvuru yapacak adayların sahip olması gereken özellikler a..

İstanbul Avrupa / Tümü Akkuş Moda

İş Tanımı Firmanın müşteri portföyünü arttırmak , Alınan siparişlerin teslim öncesi ,teslim tarihinde ve sonrasında takibi , Müşterinin memnuniyetinin ve devamlılığının sağlanması, Kendisine bağlı ekibin yönetilmesi,  ..

İstanbul Avrupa / Tümü Emsa Denizcilik

İş TanımıFirmamızın Merkez Ofisinde çalışacak  "LOJİSTİK OPERASYON SORUMLUSU" olarak birlikte çalışmak üzere;- Yurtiçi operasyonun her aşamasını kontrol ve koordine etmek - İş ve maliyet analizleri yapmak..

İş TanımıGöktürk'de çalışmak üzere;   • Üniversitelerin Turizm Otelcilik bölümünden mezun, • Temizlik-Güvenlik-Teknik ve Bina yönetimi konularında en az 3 yıl deneyim sahibi, • Aktif Araç kullanabilen, • Ms Off..

İstanbul Avrupa / Tümü CENTUR TURİZM

İş TanımıBeyoğlu Pera'nın kalbinde, bir otelden daha fazlası..  CORINNE HOTEL, 100 yıllık tarihi III.Vakıf Han Binasının aslına sadık kalınarak restore edilmesi sonucunda ortaya çıkan birbirinden şık, ferah ve konforlu 39 odası ile gerçek butik otel h..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı5 yıldızlı ve uluslararası marka otelde görev yapacak, konusunda tecrubeli TEKNİK MÜDÜR alınacaktır.  Aranan Nitelikler Üniversitelerin Makine Mühendisliği veya Elektrik / Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun ..

İstanbul Avrupa / Tümü AVRUPA ŞAFAK HASTANESİ

Aranan Nitelikler*Lise Mezunu,*Vardiyalı çalışabilecek,*İyi derecede araç kullanabilen,*Ekip çalışmasına yatkın,iletişimi kuvvetli,*Askerliğini yapmış, şoför alımı yapılacaktır...