İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Zeytinburnu KOÇTAŞ

Genel nitelikler: •En az lise mezunu •Tercihen satış, kasa ya da mal kabul alanında en az 1 yıl deneyimli •MS Office uygulamalarına hakim •Müşteri memnuniyetini ön planda tutan •Vardiyalı ve haftasonu çalışmaya sıcak bakan İş tanımı: Koç..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Evdema

Ev Dekorasyon malzemeleri satışında, Sektörün lideri EVDEMA’nın,İstanbul’da bulunan AVM ve Cadde mağazalarında görevlendirmek üzere; perakende sektöründe kariyer ve maddi kazanım hedefleyen Satış Danışmanları arıyoruz. Bay/Bayan aşağıdaki özelliklere uyan herkesi EVDEMA ailesine bekliyoruz...

İstanbul Avrupa / Şişli En Vize Danışmanlık

Bir çok ülkenin resmi Vize Başvuru Merkezi olarak faaliyet gösteren firmamızın ofisLlerinde görevlendirilmek üzere; - Yüksekokul veya üniversite mezunu(Turizm otelcilik,kamu yönetimi,bankacılık,muhasebe,uluslararası ilişkiler vs...) - Dikkatli, titiz, özenli, kurallara sadık,..

İstanbul Avrupa / Tümü Sh Bileşim

SABİT 1.500 MAAŞ + YÜKSEK PRİM + SSK + YEMEK + YOL Firmamızda çalışmak üzere Müşteri temsilcileri aranmaktadır. Aranan Nitelikler ; - Yaratıcı, zeki ve çözüm odaklı çalışabilecek, - Türkçe’yi doğru ve nitelikli kullanabilen, - Akıcı ve düzgün ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü TAKTX

SEKTÖRÜNDE LİDER OLAN BİR TEKNOLOJİ MARKAMIZ İÇİN, TURKCELL ZİNCİR TEKNOLOJİ MAĞAZALARINDA ÇALIŞMAK ÜZERE SATIŞ DANIŞMANI-PROMOTÖR ARAMAKTAYIZ. SATIŞ KONUSUNDA KENDİNE GÜVENEN TAKIM ÇALIŞMASINI UYGUN. 11:00-20:00 ÇALIŞMA SAATLERİYLE ÇALIŞABİLECEK TAM ZAMANLI ADAYLARIN; MAĞAZACILIK KONU..

İstanbul Avrupa / Tümü TAKTX

Taktx firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Danışmanı - Promotör ilanlarına göz atabilirsiniz.Taktx Satış Danışmanı - Promotör ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Bakırköy Nerma Danışmanlık Ve Yazılım

Nerma Danışmanlık Ve Yazılım firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış - Pazarlama Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Nerma Danışmanlık Ve Yazılım Satış - Pazarlama Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü TAKTX

Taktx firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Danışmanı - Promotör ilanlarına göz atabilirsiniz.Taktx Satış Danışmanı - Promotör ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Esenler İstanbul Dağıtım Ve Pazarlama

SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN, ANADOLU BÖLGESİNDE AFRODİZYAK ÜRÜNLERİMİZİ TOPTAN BİR ŞEKİLDE SATIŞINI GERÇEKLEŞTİRECEK BAYAN ELEMAN ARANIYOR. 1500 TL ½..

İstanbul Avrupa / Şişli Mucize Güvenlik A. Ş.

Öncelikle MERSİN şubemizde görevlendirilmek üzere. Ülke geneli araçla müşteri ziyareti yapacak, ürünlerimizi tanıtacak. Zaman ve seyahat sıkıntısı olmayan sektör tecrübeli veya araç kullanabilen bay bayan satış danışmanları. Şirketimiz bünyesindeki bütün şubeler..