İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Karaman G. Y. O

Karaman G. Y. O firmasının aktif ilanlarına veya diğer Gayrimekul Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Karaman G. Y. O Gayrimekul Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Eyüp Nanu Bedtime

Nanu Bedtime firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Nanu Bedtime Satış Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Bakırköy Benson Kağıt Promosyon

Benson Kağıt Promosyon firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Destek Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Benson Kağıt Promosyon Satış Destek Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Teaser Organizasyon

Firmamızın bünyesindeki tele satış departmanında görevlendirilmek üzere TECRÜBELİ veya TECRÜBESİZ Bay-Bayan satış temsilcileri aranmaktadır. • İnbound – Outbound satış yapacak. • 18 – 40 yaş arası • Enerjisi yüksek, hedef ve müşteri odaklı çalışabilecek • İkna kabili..

İstanbul Avrupa / Tümü KARACA

GENEL NİTELİKLER En az lise mezunu, Tercihen satış veya pazarlama alanında deneyim sahibi, İnsan ilişkileri ve iletişimi güçlü, ikna kabiliyeti yüksek, Sunum becerileri güçlü, Müşteri odaklı yaklaşımı benimsemiş, maksimum hizmet kalitesi sunabilecek, Dış g..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Ahe Sigorta

Ahe Sigorta firmasının aktif ilanlarına veya diğer Profosyonel Satış Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Ahe Sigorta Profosyonel Satış Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Kardelen İş Elbiseleri

İşin Tanımı İş elbiseleri, iş güvenlik malzemeleri ve iş ayakkabıları satışında mağaza satış temsilcisi olarak çalışmak üzere satış temsilcisi aranmaktadır. Aranan Nitelikler • Asgari Lise mezunu, tercihen üniversitelerin İşletme, İktisat, Pazarlama, Halkla İl..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş OLGAR Şirketler Grubu

Olgar Şirketler Grubu firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Danışmanı - Vault / Spx Mağazaları ilanlarına göz atabilirsiniz.Olgar Şirketler Grubu Satış Danışmanı - Vault / Spx Mağazaları ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Tümü Tureks Fuarcılık

Tureks Fuarcılık firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Tureks Fuarcılık Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat

Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat firmasının aktif ilanlarına veya diğer Emlak Müşteri Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat Emlak Müşteri Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..