İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Kağıthane Uğur Dershanesi / Kağıthane

Uğur Dershanesi / Kağıthane firmasının aktif ilanlarına veya diğer Eğitim Danışmanı / Call Center Elamanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Uğur Dershanesi / Kağıthane Eğitim Danışmanı / Call Center Elamanı ilanı için başvuru süresi d..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Oyuncakhobi Teknolojik Ürünler Ticaret A. Ş

Oyuncakhobi Teknolojik Ürünler Ticaret A. Ş firmasının aktif ilanlarına veya diğer Mağaza Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Oyuncakhobi Teknolojik Ürünler Ticaret A. Ş Mağaza Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü İstanbul 34 Gayrimenkul

BEYLİKDÜZÜ – ESENYURT – AVCILAR bölgesinde gayrimenkul satış ve kirala işi ile ilgili olan firmamıza, GAYRİMENKUL DANIŞMANI arayışımız bulunmaktadır. - Bilgisayar ve Office programlarına hakim, - Diksiyonu düzgün, - İkna kabiliyeti olan, - Şirketimizi arayan müşterilerimizi t..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Perfect Englısh

12 yıldır eğitim sektöründe lider olan firmamızda BAKIRKÖY şubemizde görev alacak "EĞİTİM DANIŞMANLARI " aramaktayız. İşe alınacak kişiler gerekli oryantasyon ve ürün eğitimlerinden geçirilecek olup, Şube için hazır hale getirilecektir...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Kismet Tasarim Taki

Kismet Tasarim Taki firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Kismet Tasarim Taki Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa İlkerler Otomotiv A. Ş

İlkerler Otomotiv A. Ş firmasının aktif ilanlarına veya diğer Teknik Personel ilanlarına göz atabilirsiniz.İlkerler Otomotiv A. Ş Teknik Personel ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Efa Akü San Tic Ltd Şti

Firmamızda görevlendirilmek üzere, Ön muhasebe Bilgisine sahip aktif olarak araç kullanabilen, ehliyetli Firmalara aktif olarak ziyaretler yapabilecek, Satış konusunda tecrübeli Bay-Bayan eleman alımı yapılacaktır. ESENLER BAĞCILAR MAHMUTBEY İKİTELLİ GÜN..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Universal 21

ULUSLARARASI DANIŞMANLIK FİRMAMIZIN BEYLİKDÜZÜNDE SATIŞINI YAPTIĞI PROJELERDE YER ALAN DAİRELERİN KİRALANMASI, KİRACI VE ÖDEMELERİNİN TAKİBİ, KİRALIK İLANLARININ GİRİLMESİ, EMLAKÇI FİRMA ZİYARETLERİ İLE PORTFÖYLERİN SUNULMASI, KİRACININ FATURA VE AİDAT ÖDEMELERİ TAKİBİ GİBİ GENEL İŞLERİN YAPILMASI V..

İstanbul Avrupa / Fatih Tali Estetik

Tali Estetik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Tali Estetik Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Hisar Telekominikasyon

* En az lise,tercihen üniversite mezunu, * Telekomünikasyon Satış alanında deneyimli, * Satış becerileri yüksek, * insan ilişkilerinde başarılı, * Sözlü ve yazılı iletişim yeteneği güçlü * Sonuç odaklı ve analitik düşünebilen, * Ofis programlarına hakim, * C..