İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Esenyurt Sos Vodafone İletişim

E5 Haramidere Carrefoursa Alışveriş Merkezinde bulunan VODAFONE mağazasında çalışmak üzere tecrübeli satış danışmanları alınacaktır. *Ekip çalışmasına yatkın, girişken, araştırmacı ve dinamik, *Sunum becerisi olan, diksiyonu düzgün, *İletişim becerisi yüksek..

İstanbul Avrupa / Tümü MENTAL DANIŞMANLIK

Mental Danışmanlık firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Destek Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Mental Danışmanlık Satış Destek Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Marka Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri

- Gayrimenkul pazarlama, satış, kiralama, portföy geliştirme faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi, - Pazar analizi ve basit rayiç analizi yapılması, Müşteri Temsilcilerimiz (Gayrimenkul Danışmanları) MARKA GAYRİMENKUL VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİNDE işletme yatırımı yapmadan kendi iş..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Yeni Hayat Organik Tekstil

Yeni Hayat Organik Tekstil firmasının aktif ilanlarına veya diğer Mağaza Satış Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Yeni Hayat Organik Tekstil Mağaza Satış Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Karya Yurtdışı Eğitim Danışmanlık

Karya Yurtdışı Eğitim Danışmanlık firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yurtdışı Eğitim Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Karya Yurtdışı Eğitim Danışmanlık Yurtdışı Eğitim Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Tümü Arsel Osgb

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEKTÖRÜNDE HİZMET VEREN FİRMAMIZA AKTİF SAHA PAZARLAMASI YAPABİLECEK SATIŞ-PAZARLAMA ELEMANLARI ARANMAKTADIR. YÜKSEK PRİM ÜCRETLERİ BULUNMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Tümü AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.ş.

Avivasa Emeklilik Ve Hayat A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Sales Traınee-Tüm Türkiye ilanlarına göz atabilirsiniz.Avivasa Emeklilik Ve Hayat A. Ş. Sales Traınee-Tüm Türkiye ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Tümü TAKTX

Taktx firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Danışmanı - Promotör ilanlarına göz atabilirsiniz.Taktx Satış Danışmanı - Promotör ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Tümü Tm Epilla

TÜRKİYE GENELİNDE FAALİYET GÖSTEREN ZİNCİR ALIŞVERİŞ MAĞAZALARININ KOZMETİK VE KİŞİSEL BAKIM ÜRÜNLERİ REYONLARINDA ÜRÜNLERİMİZİN TANITIM VE SATIŞINI YAPACAK BAYAN ELEMANLAR ALINACAKTIR. ARANAN NİTELİKLER İKNA KABİLİYETİ İYİ AZİMLİ VE GAYRETLİ BAŞARILI OLMAYA AR..