İstanbul Avrupa Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Temsilcisi
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü A&B GRUP ÖZEL GÜVENLİK ve TEMİZLİK

* En az ön lisans mezunu, * Alanında en az 3 yıl deneyimli, * Takım çalışmasını benimsemiş, * Güler yüzlü, aktif, satış ve sunum becerileri güçlü, * Diksiyonu düzgün, prezantabl, İkna kabiliyeti yüksek, * İletişimi güçlü, müşteri odaklı, * Aktif araç kullanabilen,..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Ulaş Kargo

ÇAĞRI MERKEZİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE BİLGİSAYAR KULLANMAYI İYİ BİLEN GELEN VE GİDEN ÇAĞRILARI KARŞILAYABİLECEK DİKSİYONU DÜZGÜN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ALINACAKTIR. YOL+YEMEK+SİGORTA+ PRİM..

- Tercihen tele-satış konusunda tecrübe sahibi, · Müşteri ilişkileri konusunda deneyimli veya yetiştirilebilecek · Ms Office Programlarına hakim · Satış odaklı ve telefonda satış konusunda başarılı olacağına inanan · Diksiyonu düzgün, Tür..

İstanbul Avrupa / Fatih Fentyterlik

Beyazit tranvay duraginin hemen yanında Imalattan toptan satışa ve E ticaret de yıllardır Deneyim sağlamış firmamiza Dış görünüşüne önem veren Bayan en az lise mezunu Telefondan ve bilgisiyar word excell bilen Bayan eleman aranıyor İş tanımı; Whatsapp v..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Has Malatya Pazarı

Dükkanımızda; kuruyemiş, bakliyat ve baharat satışı gerçekleşmektedir. Temizliğe önem verilip, güler yüz ve müşteri memnuiyeti esasdır. Dükkan içi temizliğe önem verip müşterilerin isteği dogrultusunda onlara yardımcı olabilen, iş becerisi olan temiz giyimli, konusması düzgün, yapacağı işi seven bay..

İstanbul Avrupa / Güngören Cimaş Pazarlama

Yetiştirilmek üzere mağazada satış yapabilecek müşteriyle iletişim kurabilecek çalışma arkadaşları arıyoruz bayan olması tercihimizdir...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Suns Solaryum & Güzellik

- Güzellik sektöründe satış konusunda tecrübeli - Esnek çalışma saatlerine uygun - Aktif araç kullanabilen - Seyahat engeli olmayan Çalışma arkadaşları arıyoruz. - Fotoğrafsız CV ler değerlendirilmeyecektir. - Ücret bilgisi yüz yüze görüşmede verilecekt..

- Tercihen tele-satış konusunda tecrübe sahibi, · Müşteri ilişkileri konusunda deneyimli veya yetiştirilebilecek · Ms Office Programlarına hakim · Satış odaklı ve telefonda satış konusunda başarılı olacağına inanan · Diksiyonu düzgün, Tür..

İstanbul Avrupa / Eyüp PRONET

GENEL NİTELİKLER . En az Lise mezunu, · Saha satış konusunda tercihen minimum 1 yıl deneyimli, · Müşteri ile kaliteli ve kalıcı bağlılık oluşturabilecek, · Yeni müşteri kazanımı ve referans yöntemi ile iş planlaması yapabilecek, · İkna ve İletişimi becerisi yüks..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Sancak İthalat

Buğday Unu satış ve pazarlamasında çalışacak, yeni müşteri ve bayi yapılanmasında aktif rol üstlenecek bu sektörde deneyimli Bölge Satış Sorumluları alınacaktır. Maaş + İyi Prim ile çalışılacaktır...