İstanbul Avrupa Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Temsilcisi
İstanbul Avrupa / Tümü Paşahan Lokum

YURDIŞI AYAKLI FİRMAMIZA İSTANBUL GENELİNDE LOKUM AĞIRLIKLI SADECE ŞEKERLEME ÜZERİNE ÜRÜN SATABİLECEK MÜŞTERİ İLE SICAK İLİŞKİLER KURABİLECEK İNSAN İLİŞKİLERİ KUVVETLİ GÜNLÜK TAHSİLAT ÜZERİNE ÇALIŞABİLECEK TAKIM ARKADASLARI ARIYORUZ..

İstanbul Avrupa / Tümü Paşahan Lokum

YURTDIŞI AYAKLI FİRMAMIZA MISIR ÇARSISI KAPALI CARSI VE CEVRESINE LOKUM AĞIRLIKLI ŞEKERLEME ÜRÜNLERİ PAZARLAYABİLECEK MÜSTERI PORTFÖYÜ OLUŞTURABILECEK DIŞ GÖRÜNÜMÜNE DİKKAT EDEN INSAN ILISKILERI KUVVETLI PREZENTABL IKNA KABILIYETI YUKSEK SATIS KONUSUNDA REFERANS GÖSTEREBILECEK DENEYIMLI TAKIM ARKADA..

İstanbul Avrupa / Tümü Ak Akın İlaç San. Tic. Ltd. Şti.

Medikal sektörde satış yapan firmamıza hastanelere satış yapacak takım arkadaşları arıyoruz. Saglık Bakanlıgı tarafından satıs temsilcisi sertifikası olanlar tercih edilecektir...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Ppyazılım

Part time veya tam zamanlı pazarlama konusunda deneyimli, özel üretim ürünlerinin pazarlamasında çalışacak ehliyeti olan bayan satış temsilcisi aranıyor. Araç şirketimiz tarafından verilecektir...

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Anatola Turizm

Ağırlığını ortadoğu ülke vatandağlarının oluşturduğu münferit ve küçük grup seyahat acente müşterilerimize yönelik; satış, satış sonrası hizmet, satış geliştirme, seyahat planlaması ve yönetimi, operasyon takibi vb hizmetlerde bulunulacaktır. Aranan Nitelikler; - Arapça ve İngiliz..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Orantı Danışmanlık Ve Çağrı Hizmetleri

ÇAĞRI MERKEZİ TELE-MARKETİNG AGENT Çağrı Merkezimizde Satış Temsilcisi olarak; bağlı olduğumuz Televizyon Ve Radyo Kanalımız bünyesinde Tele-Satış departmanında çalışacak, TECRÜBELİ, Bay-Bayan takım arkadaşları aramaktayız. Genel Nitelikler • En az Lise ..

İstanbul Avrupa / Şişli Furkan Sağlık Hizmetleri

Bebek ve çocuk giyiminde DENEYİMLİ veya YETİŞTİRİLMEK ÜZERE çalışma arkadaşları arıyoruz. Aranılan nitelikler; -18 - 28 arası BAYAN -İşine, müşterilerine ve kendisine saygısı olan bir mağaza ortamında -Mecidiyeköy - Şişli çevresinde ikamet eden, -KESİNLİKL..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Dermocity

Satış temsilcisi aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Mbk Makina

FİRMAMIZ PLASTİK ENJEKSİYON, PLASTİK ŞİŞİRME VE PLASTİK EKSTRUDER MAKİNALARI SATIŞ VE TEKNİK SERVİSİ YAPMAKTADIR. AŞAĞIDAKİ ÖZELLİKLERE SAHİP ADAYLARIN BAŞVURMASI RİCA OLUNUR -ÜRÜN PAZARLAMACILIĞINDA TECRÜBE SAHİBİ OLMAK GEREKLİDİR. -MAKİNA EKİPMAN PAZARLAMASINDA, PL..

İstanbul Avrupa / Güngören Acar Kumaş Teks San Tic Ltd Şti

PAZARLAMA İŞİNDE TECRÜBELİ VEYA BU MESLEĞİ YAPACAĞINA İNANAN YETİŞTİRMEK ÜZERE TECRÜBESİZ ELEMAN İHTİYACIMIZ BULUNMAKTADIR.İLGİLENEN ARKADAŞLARIN BAŞVURULARINI BEKLİYORUZ...