İstanbul Avrupa Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Temsilcisi
İstanbul Avrupa / Bağcılar Gökçe Sigorta Acenteliği Ve Aracılık Hiz

Firmamıza ELEMENTER ve BİREYSEL EMEKLİLİK SİGORTASI (BES) konusunda; Satış ve ikna kabiliyeti yüksek En az 2 yıl sigorta acenteliğinde çalışmış Sigorta konusunda donanımlı Segem belgeli teknik personel alımı yapılacaktır...

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Türktelekom Küçükçekmece Bayisi

TÜRK TELEKOM ÇAĞRI MERKEZİ Türkiye’nin önde gelen Telekomünikasyon kuruluşu için Küçükçekmece Cennetteki Türk Telekom Çağrı Merkezinde Full Time olarak ( Haftada 6 gün) görev alacak takım arkadaşları arıyoruz. MESAİ SAATLERİMİZ Sabah Giriş 10:00 Akşam Çıkış 19:0..

İstanbul Avrupa / Şişli Neşeli Güzellik Ve Dış Ticaret

NİŞANTAŞI ŞUBEMİZDE ÇALIŞACAK; Küresel pazarda büyük paya sahip olan dermokozmetik sektöründe faaliyet gösteren şirketimiz için Nişantaşı'nda yerinde satış yapacak temsilciler aranmaktadır. Şirket hakkında bilgiler: -16 ülkede faaliyet göstermektedir. - 300 'den fazla ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Ync Gayrımenkul

Firmamızda çalışacak satış temsilcisi aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Fly Kudos Travel

Seyahat Acentemizde Satış ve Pazarlama bölümünde çalışacak, diksiyon ve iletişimi güçlü yakın civarda ikamet eden bayan eleman aranmaktadır. Başvuracak kişilerin Turizmi bilmesi, ilgili olması ve sevmesi oldukça önemlidir...

İstanbul Avrupa / Fatih Esas Grup Medikal Dental Ltd.

Diş Hekmliği Ürün satışı için; . En az Lise mezunu, • 18-30 yaş arası Bay ve Bayan, • Müşteri ile kaliteli ve kalıcı bağlılık oluşturabilecek, • Yeni müşteri kazanımı ve referans yöntemi ile iş planlaması yapabilecek, • İkna ve İletişimi becerisi yüksek, • Hedef v..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Bir İstanbul Ajans

6.yılında 50.sayısı hazırlanan ve her ay düzenli olarak yayınlanmakta olan dergimiz için reklam satış pazarlamasında çalışacak prezantabl kadın ve erkek çalışma arkadaşları aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Reform Oto Bakım Teknik Servisi

Firmamızda çalışmak üzere; Yedek Parça Satışı Yapabilecek Kendine Güvenen Arkadaşları Bekleriz..

Ortopedik implant satışı konusunda çalışan firmamızda çalışmak üzere : • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun veya sağlık sektörü tecrübesi olan, • TCESİS Klinik Destek Elemanı Sertifikasına sahip, • İnsan ilişkilerinde başarılı, yaratıcı ve ikna kabiliyeti yüksek,..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Polo Mobilya

Mobilya sektöründe hizmet vermekte olan Masko'daki firmamıza görevlendirmek üzere; Avrupa Yakası’nda ikamet eden Mobilya sektöründe tecrübeli , Satış yapabilecek, Yabancı dil İngilizce iyi bilen, tercihen Arapça bilen Bay ve bayan satış temsilcisi olmak üzere çalışma ar..