İstanbul Avrupa Şoför İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Şoför
İstanbul Avrupa / Çatalca Varol Beton

ÇATALCA MURATBEYDE BULUNAN TAŞ OCAĞIMIZDA OCAK İÇİ ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE DAMPERLİ KAMYON ŞOFÖRÜ ARANMAKTADIR...

DENEYİMLİ DAMPERLİ TIR ŞOFÖRLERİ ARANIYOR E - D SINIFI SULTANGAZİ VE SULTANGAZİYE ULAŞIM PROBLEMİ OLMAYAN..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Göze Yapı

GENEL NİTELİKLER İstanbul-İkitelli İsteks Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren yapı marketimiz için; *Sevkiyat ekibinde görevlendirilecek, *E sınıfı ehliyetli, *SRC 2 ve 4 belgelerine sahip, *Tercihen psikoteknik belgesi mevcut, *İstanbul şehir trafiği ve gü..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Cleantex

Tekstil kiralama sektörünün ilk ve öncü firması olarak ikitelli'de faaliyet gösteren firmamızda görev alacak, Operasyon bölümünde sevkiyatları yapacak, Ürün sevklerini hazırlayacak, Tüm operasyonel süreçlere destek verecek Takım arkadaşı aranmaktadır. ..

İstanbul Avrupa / Avcılar Cbn Lojistik Depolama Ve Dağıtım Aş.

Firmamızda çalışmak üzere, * SRC-2, SRC-4 belgesi bulunan, * Psiko-Teknik belgesine sahip, * Yeni takografa uygun belgesi olan, * Ağır vasıtaya (tır) uygun tüm belgeleri olan, * En az 3 yıl ağır vasıta (tır) kullanmış olan, * Askerlik görevini yerine getirm..

İstanbul Avrupa / Avcılar Cbn Lojistik Depolama Ve Dağıtım Aş.

Şölen Çikolata Distiribitörlüğü Yaptığımız Firmamızda Ulusal ve yerel zincir mağazalara Mikro sevkiyat yapacak, B/E sınıfı ve dijital ehliyeti olan, SRC ve PSİKOTEKNİK belgelerine sahip, Sevkiyat şöförü alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Aksoylar Mermer

Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek. Disiplinli, sorumluluk sahibi, titiz ve dikkatli. Diksiyonu düzgün, İnsan ilişkileri ve iletişim gücü yüksek, Dış görünüşüne özen gösteren, temsil yeteneğine sahip, Makam şöförlüğünde tecrübeli Beylikdüzü civarında ikamet ed..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Cavezzi Mobilya

1500 TL maaş + yemek + ssk sabah 08:30 - akşam 19:00 haftada bir gün izin (pazar) çalışacak teslimat şoförü aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Esenler Adnan Karadağ

hal sektöründe çalışmış tecrübeli şoför aranıyor gece çalışılacak...