İstanbul Avrupa Şoför İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Şoför
İstanbul Avrupa / Başakşehir Smz Kargo Ve Loj. İth. İhr. San Ve Tic. Ltd. Şti

şoförlük deneyimi olan şehir içi ve şehirler arası dağıtım yapabılecek deneyımlı çalışma arkadaşları arıyoruz. bütün belgeler istenilmektedir. (src belgesi. piskoteknik vs. ) e sınıfı ehlıyet..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Ayser Gıda A. Ş.

B sınıfı ehliyet sahibi, Esenyurtta ikamet eden, Şoför aranıyor..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Kullanat Pazarı

Fon Plastik A.Ş bünyesinde kurulmuş olan Kullanatpazarı.com'da görevlendirilmek üzere DAĞITIM ŞOFÖRÜ aranmaktadır. Genel Nitelikler; • En az lise mezunu, • 35 yaşını aşmamış, • Aktif araç kullanabilen, • SRC4 Belgesine sahip, • 09:00-18:00 saatlerind..

İstanbul Avrupa / Esenyurt San Turızm

Firmamızda çalışmak üzere; Tertip ve düzen sahibi Saat sıkıntısı olmayan Evli olup esenyurt da ikamet eden (ARAÇSIZ) ARAÇLI VEYA ARAÇSIZ B sınıfı ehliyete sahip olması yeterli şöförler aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Bağcılar Erva Endüstriyel Temizlik

İSTOÇTA BULUNAN TEMİZLİK MALZ.TOPTAN SATIŞI YAPAN FİRMAMIZA SRC BELGESİ OLAN ŞOFÖR ALINACAKTIR.ARANILAN ÖZELLİKLER İŞ DİSİPLİNİ BULUNAN,SEVKİYATLARI EKSİKSİZ TAMAMLAYABİLECEK,GÜZERGAH BİLGİSİ BULUNAN,SEVKİYAT OLMADIĞI ZAMANLARDA FİRMADA DÜZENLEME YAPABİLECEK ELEMAN ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Eka Pano Ve Kabin Sistemleri

İkitellideki Firmamıza; *Forklift kullanabilen, *Yolcu taşımacılığı(SRC2) belgesi olan, *Şehiriçi yük taşımacılığı(SRC4) belgesi olan, *Sultangazi ve çevresinde ikamet eden, *İşine sadık ve dikkatli şoförler alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Beyoğlu ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Gİ GROUP

Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve st..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Ayser Gıda A. Ş.

Büyükçekmece'de çalışacak, B sınıfı ehliyet sahibi, Şoför aramaktayız...

İstanbul Avrupa / Avcılar Camiş Cam İşleri

FİRUZKÖY AVCILAR'DA BULUNAN ISICAM İMALAT FİRMAMIZA -E SINIFI EHLİYETLİ -VERİLEN SEVKİYAT RAPORUNA GÖRE SEVKİYATI OLACAK CAMLARI SORUNSUZ ŞEKİLDE YERLERİNE ULAŞTIRABİLECEK -CAMLARIN YÜKLENMESİ SIRASINDA YÜKLEME ELEMANLARINADA YARDIMCI OLABİLECEK -İSTANBUL TRAFİĞ..