İstanbul Avrupa Şoför İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Şoför
İstanbul Avrupa / Başakşehir Nazar Et

TAVUK DAĞITIMINDA ÇALIŞACAK B SINIFI EHLİYETİ OLAN ESENLER BAĞCILAR İKİTELLİ HALKALI SEFAKÖY BAHÇELİEVLER ALTINŞEHİR VE BAŞAKŞEHİR BÖLGESİNE YAKIN OLAN YERDE İKAMET EDEN PERSONEL ALINACAKTIR 05439206041 05418028902..

İstanbul Avrupa / Şişli Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama

En az lise mezunu, B sınıfı sürücü belgesine sahip ve aktif olarak araç kullanan, Makam şoförü olarak en az 3 yıl deneyimli, Diksiyonu düzgün, dış görünümüne önem veren, temsil yeteneği olan, İşini seven, güvenilir, dürüst ve sorumluluk sahibi, Teknolojiyi takip eden (a..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Blue Ulaşım Hizmetleri

KENDİ LUX ARACIYLA ÇALIŞACAK ŞOFÖRLER ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Della İplik

Firmamıza src belgesi olan şöförler alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Avcılar Caterıng34

Taşıma Yemek hizmeti veren firmamızda, E sınıfı ehliyete sahip ve panelvan ve kamyon tipi araçlarda en az 3 yıl deneyimli. Psikoteknik ve SRC belgelerine sahip. Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek. Seyahat engeli olmayan. Askerliğini yapmış çalış..

İstanbul Avrupa / Sarıyer AŞKUR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

-SARIYER/FERAH EVLERDEKİ FABRİKA BİNAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; -SRC 4 BELGESİ VE PSİKOTEKNİK BELGESİ OLAN(TİCARİ ARAÇ KULLANABİLEN) -SÜRÜCÜ BELGESİ OLAN -DEPODA TEDARİK ÜRÜNLERİNİN SEVKİYATINDAN YÜKLEMESİNDEN TEDARİK YERİNE ULAŞTIRILMASINA KADAR GÖREVLENDİRİLEBİLECEK,..

İstanbul Avrupa / Başakşehir RAMMAR GROSS HİPERMARKETLERİ

" Semtimizin Süpermarketi " vizyonu 47 şubesinde Hizmet vermekte olan Rammar, İkitelli- Başakşehir de bulunan Merkez Depo ile Mağazalarımız arasında hal ve ürün sevkiyatı yapabilecek, C-D ve E Sınıfı ehliyetli SRC Belgeli Esnek çalışma saatlerine uyabilecek..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Seral Gaz Ltd. Şti.

ESENYURT TESİSİMİZDE HABAŞ VE İPRAGAZ BAYİLİĞİ YAPMAKTAYIZ. TÜP DAĞITIMINDA BİZLERLE ÇALIŞACAK İŞ ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ. ADRES SELAHATTİN EYYÜBİ MAH. 1596 SOK NO 7 ESENYURT EVREN 2 OTO SAN SİT ARKASI SERALGAZ DOLUM TESİSİ. MÜRACAAT EDECEK ARKADAŞLARIN BU ADRESE BİZZAT GİTMELERİ VE TESİS MÜ..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Reyyan Gıda

Baklava ve Pasta dağıtımına RENAULT master FORD transit kullanabilen B sınıfı SRC4 belgesi olan 21-42 yaş aralığı BAHÇELİEVLER yenibosna ve civarında oturan uzun süreli çalışmayı düşünen,işe ihtiyacı olan ve işi benimseyecek şoför arkadaşların başvurularını bekliyoruz. NET MAAŞ 1500+SGK+ SABAH KAHVA..

İstanbul Avrupa / Avcılar Gusse Gıda Aş

Askerlik görevini tamamlamış, SRC belgesine sahip E sınıfı sürücü ehliyetine sahip Esenyurt ve Avcılar civarında ikamet eden Bay çalışma arkadaşları aramaktayız. Gıda fabrikasından çıkan ürünlerin bayilere ve son noktalara dağıtımı ayrıca yoğun olmadığı zamanlard..